Dreng Tobias Dreng Tobias Dreng Tobias Dreng Tobias Dreng Tobias
Maria* Mor til Tobias<3 + blyp
Følg
Følger Følg ikke

Maria* Mor til Tobias<3 + blyp

Kvinde, 35 år, Midt/Vestjylland
Oprettet: 5. jan 2009
Offline - Senest online: 1. sep 2020 Bruger er på filterliste

er en pige på 24år, bor sammen med min forlovede i eget hus i en lille by, der hedder Tarm.
Vi har været sammen i 8år til oktober 2011.
Jeg testede positiv d 28 marts. Så vi venter et december barn. Udregnet termin : 1/12-2011

Nakkefolds scanning d 19 maj gik super godt. :D Bebse vinkede til os :O) Tallene så rigtige fine ud :O) Termin er dog rykket frem til d 4/12 i stedet for den 1 :O) Næste gang jeg skal til scanning er d 22 juli :o)

Så var vi til jordmoder for første gang, og vi hørt hjertelyd. <3 Jeg har aldrig oplevet noget så fantastiske som da vi hørt hjertelyd og de spark der komme fra baby imens <3 virkelig fantastisk :O)

Så har vi været til MD scanning d 22 juli og vi venter en fantastiske lille dreng <3 Dog er der noget som skal tjekkes med babys hjerte, så vi skal til Skejby på et tidspunkt, vi håber på det bedste.

Så har vi været i Skejby og mor her er sat på nogle piller imod uregelmæssig hjerterytme, og det virker, baby drengen trives rigtig godt inde i maven :O) Dog skal jeg føde i Skejby, bare for en sikkerheds skyld :O) Den 26 august skal vi en smut til Skejby igen og der vil de se hvad han vejer ,Det glæder vi os rigtig meget til

Så har vi været til kontrol igen. lillemanden har normal hjerterytme, har normal bevægelsesmønster og dejlig aktiv og er skønnet til 925gr
De har sagt til os idag at hvis ALT kører som det skal med lillemandens hjerterytme, får jeg lov til at føde i Herning som jeg oprindelig skulle :D Så det er super dejligt :O)

Næste gang vi skal til kontrol er den 16 september

Vandet gik kl 23.00 torsdag den 24/11 i en ordentlig skylle (fik et chok) fik vækket skatten og derefter ringede vi til fødegangen og vi kørte omkring kl 23.30. Vi var i Skejby ca. kl 2.
Da vi ankommer bliver vi vist ind i venteværelset hvorefter vandet går igen, så skatten får hentet noget personal og vi bliver vist ind på en stue. Jeg får noget tørt tøj på og vi bliver bedt om at vente. Veer er taget til, men er rolig og griner meget :o)
Da de kommer ind for at undersøge mig bliver de meget overrasket, for jeg er allerede 8cm åben, og jeg tager det meget afslappet og kan stadig grine af hele situationen <3
Når men jeg får sat en ctg på for at overvåge den lille beds inde i maven. Da der er gået en halv time, bliver jeg hentet og vist ind på en fødestue. Jeg får endnu engang sat en ctg på, for at overvåge bebse. Veerne tager til i styrke, og jeg ber om smertelindring. de kan kun tilbyde mig lattergas da jeg er langt henne i fødsel. Når men det prøver vi så, det hjalp da ihvertfald ikke , så spørger efter om de slet ikke har noget de kan tilbyde mig, så siger hun at hun kan give mig steriltvandspabler, det siger jeg ja tak til. Det gjorder ikke ondt og hjalp i kort tid. De kunne ikke tilbyde mig andet, så jeg måtte bare træk vejret stille og roligt. Jeg klemte min forlovedes hånd rigtig meget under veerne. Til sidste begynder jeg at få pressetrang omkring kl 8, men veerne er korte, og jeg får lagt drop. Så skal jeg ellers lige love for at der sker noget, men veerne er for ofte og de skruer ned igen. Jeg presser og presser og får lattergas engang imellem for at få ilt til baby drengen. Så ber de mig om at presse alt det som jeg kan, og jordmoder hjælper ham godt på vej, og til sidste er han ude. Det var En helt igennem fantastiske oplevelse at få ham op på maven, og trillerede tåre, han var/er såååå perfekt.
Kl. 9.32 fredag morgen komme den lille fantastiske prins til verden (det var en vild og virkelig bevægede oplevelse:')). Han vejede 3760g og 56cm. Han er sååå fantastisk og dejlig (det samme er hans far)'
Brugerens bedømmelser af andres {{ratings.itemMoreItems}}
Antal stemmer i alt

Lav
{{ratings.lowCount}}
Middel
{{ratings.middleCount}}
Høj
{{ratings.highCount}}
Ekstra høj
{{ratings.extraHighCount}}
Stemmer: {{ratings.totalCount}}
Annonce