Maiken 2 ICSI og 2 Frys % baby !
Følg
Følger Følg ikke

Maiken 2 ICSI og 2 Frys % baby !

Kvinde, 38 år, Nordjylland
Oprettet: 3. sep 2008
Offline - Senest online: 13. nov 2012 Bruger er på filterliste

Info om mig:

Har fundet min rette hylde her i livet som social- og sundhedshjælper. Jeg arbejder i hjemmeplejen (udegruppe). Synes selv det er verdens fedeste job - det beriger min hverdag utroligt meget. Drømmer om at komme ind på plejehjem igen på et skærmet demensafsnit, da jeg synes man får lidt ekstra udfordringer i hverdagen hos dem :o) Mit hjerte brænder for de ældre!

Min mand og jeg har kendt hinanden siden 2002. Vi flyttede sammen i 2003 og giftede os 16. august 2008. Vi bor i et dejligt 1-plans parcelhus med stor grund til, sammen med dyrene (1 hund og 1 kat). Foruden hunden og katten har jeg også en hest, men den står opstaldet hos min veninde.

Vi har forsøgt at lave baby siden 7/10-07...
Min mand og jeg er barnløse og er i ICSI-behandling hos Dronninglund. Vi har 2 negative ICSI-forsøg lang protokol (1 ÆO i hver) og 2 negative fryseforsøg i naturlig cyklus (2 ÆO i hver) bag os. Vi har forsøgt at få vores ønskebarn siden 7. oktober 2007, men da vi begge ikke "fungerer optimalt" har vi desværre ikke haft heldet med os endnu, trods behandlingerne.. Afventer mens og dermed opstart på 3. ICSI kort protokol.
Brugerens bedømmelser af andres {{ratings.itemMoreItems}}
Antal stemmer i alt

Lav
{{ratings.lowCount}}
Middel
{{ratings.middleCount}}
Høj
{{ratings.highCount}}
Ekstra høj
{{ratings.extraHighCount}}
Stemmer: {{ratings.totalCount}}
Annonce