Fra start til nu..:) Fra start til nu..:) Fra start til nu..:) Fra start til nu..:) Fra start til nu..:)
Karina N
Følg
Følger Følg ikke

Karina N

Kvinde, 34 år, Vestsjælland
Oprettet: 19. sep 2013
Offline - Senest online: 24. apr Bruger er på filterliste

Jeg har idag, den 28/11-2013, fået en fin positiv graviditetstest (ikke morgenurin). Da min første graviditet, beskrevet herunder, desværre endte med en ufrivillig abort i slutningen af september, og jeg ikke efterfølgende har haft min menstruation, er jeg i tvivl om, hvor langt jeg er henne i graviditeten. Fik en positiv æl test den 18/11-13, så vil skyde på at jeg er mellem 3+3 og 3+6 idag :)


Jeg er en ung pige/kvinde på 23 år, som sammen med min kæreste, har forsøgt at blive gravid over det sidste år (siden jeg stoppede med mine p-piller i august 2012). Grundet at jeg var meget undervægtig og stadig er det, fik jeg ikke min mens før februar 2013...Vi har prøvet rigtigt at blive gravide siden maj 2013. Nu ser det ud til at lykkes :-)

Jeg fik min mens den 02/08/2013, hvorefter jeg begyndte at få brystspændinger (i perioder) og lette smerter i underlivet. Jeg fik min mens igen den 05.09.2013 og troede derfor at jeg ikke var blevet gravid.
Igår den 18.09, tog jeg 2 graviditetstests, som begge hurtigt blev positive (2 tydelige røde streger). I morges tog jeg endnu en test. Der var også to røde streger, dog synes jeg den ene var lidt svagere end dagen før. Jeg har nu smerter i underlivet, samt spændinger i brystet. Har også taget hurtigt på, især den sidste uge.
Ifølge termins beregneren skulle jeg være 6+1 idag..

Håber virkelig at jeg er gravid :-)

Men kan man godt få menstruation når man er gravid?? Fik den på forventet tidspunkt og den varede lige så længe som normalt og var stort set lige så kraftig.

Knus
Brugerens bedømmelser af andres {{ratings.itemMoreItems}}
Antal stemmer i alt

Lav
{{ratings.lowCount}}
Middel
{{ratings.middleCount}}
Høj
{{ratings.highCount}}
Ekstra høj
{{ratings.extraHighCount}}
Stemmer: {{ratings.totalCount}}
Annonce