Orange kylling... {{forumTopicSubject}}
Orange kylling:
Kylling eller kalkun bryst
Minimajs, løg, champion, gulerødder.
Appelsiner eller appelsinjuice
Ris eller kartofler
Boullion
karry
salt og peber
Skær gulerødderne i stave og championer i havle, alt efter størrelse, løg i ringe, minimajs kan man lige skære over 1 gang.
Man bruner kyllingen på panden med salt og peber. kom grøsagener på panden i ca 5 min.
kom det hele i et stort ildfast fad, sammen med frisk presset appelsiner eller appelsinjuice, tilsæt noget boullion og karry i juicen.
Det skal have ca 40 min i ovenen alt efter hvor stor kødet er.
Sauce: si juicen fra og kom det i gryde, tilsæt fløde, evt ekstra juice og boullion, ønskes den tykkere så kom meljævning i.
Serveres med Ris eller kartofler
mar 2008
Følger: 3 Følgere: 2 Babyer: 1 Emner: 68 Svar: 135
apr 2008
Følger: 11 Følgere: 10 Babyer: 1 Emner: 23 Svar: 619
apr 2008
Følger: 11 Følgere: 10 Babyer: 1 Emner: 23 Svar: 619
apr 2008
Følger: 11 Følgere: 10 Babyer: 1 Emner: 23 Svar: 619
Orange kylling...
Du skal være medlem af gruppen for at kunne kommentere.
Gå til gruppens forside