{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
1.457 visninger | Oprettet:

Så prøver jeg det selvom det gør ondt {{forumTopicSubject}}

hej allesammen

Jeg føler mig egentlig ikke helt klar til det endnu, men jeg tænker at jeg lige så godt kan springe ud i det, for vi har kun den ene vej selvom vi føler os magtesløs og alt

jeg prøver ikke at gøre det så lang

Det hele startede med at jeg på 2. måned blev gravid og det var vi så lykkelig over fordi det for knap tre år siden gik galt.
Jeg har følt at jeg har haft en rigtig dejlig graviditet selvom jeg har gået med slem kvalme fra 3- 17 uge, men det er jo helt almindeligt.
Endelig kom uge 12 og vi skulle til nakkefoldscanning på haderslev sygehus. Vi fik at vide at det hele bare så så perfekt ud og vi fik tallet 1:21987 med hjem så vi var overlykkelige for hun sagde det var et stort og flot tal.
ugerne gik og vi skulle til nr 2 scanning, og da fik vi også at vide at alt bare var perfekt så endnu bare tegn på vi skulle være stolte og glade.

I ca uge 24 tog vi så ned på flensborg sygehus for min mor er JM dernede, og vi ville jo gerne vise hende hendes første barnebarn. Lægen scannede os og hun sagde at hun synes han var lidt for lille, så hun ville sige jeg skulle have rykket min termin en lille uge, men hun spurgte om vi ikke ville komme 14 dage senere og så lige se hvordan det da så ud. Vi tog hjem uden omtanke, vi troede jo bare han var lidt mindrer.
14 dage var gået og vi tog til flensborg igen hvor hun tjekkede det hele efter, men hun mente stadig han var lidt lille. Stadig der gik intet op for mig, for der findes da store og små babyer.
Vi fik en ny tid to dage efter så ville en overlæge lige kigge på det på en anden og bedrer skærm. Blev ca scannet 1 1/2 time og da hun var færdig sagde hun at hun kunne se der var noget galt med hjertet, vi blev meget chokket, for det havde vi jo virkelig ikke regnet med.
Hun ringede op til to børnelæger der har med hjertefejl at gøre på babyer og dr kunne også tydeligt se der var noget galt.
Med mange tårer kørte vi straks til haderslev sygehus for at fortælle dem om det, og for at få at vide hvordan det skulle gå videre, men vi blev sendt ned til min læge, hvor vi fik en rigtig dårlig behandling. Han sagde bare at jeg bare skulle gå hjem og slappe af og at han ikke kunne gøre noget. det er ikke lige det man regner med at få smidt i hovedet ovenpå sådan et chok;(
vi kørte derefter op på sygehuset igen og fik en akut tid til næste morgen til en fostervandsprøve i sønderborg, da en hjertefejl ofte har med down syndrom at gøre.
Så næste morgen kørte vi til sønderborg og fik den taget. vi fik en ny tid til precis en uge efter hvor en hjerte specialist ville kigge på hjertet, men allerede to dage efter ringede overlægen fra sønderborg at hun havde en dårlig nyhed til os, at vores dreng havde down syndrom.
ALT blev helt sort for øjnene på mig og jeg følte mit liv var slut... Vi grad og grad og det hele fik bare ingen ende.
Vi fik en tid til i mandags hvor vi skulle møde op i sønderborg igen for så ville hun bare lige se på det. Det viste sig så at hjertefejlen var meget størrer end de havde regnet med så jeg fik straks en tid til odense to dage efter.
Vi har været meget i tvivl om den lille ville overleve, men de to hjerte specialister i odense mener han har stor chance, men at operationen er med stor risiko da de skal have hjertet ud. han skal opereres i tiden mellem 1-6 måned, men håber de trækker den lidt på gund af hans kræfter og vægt. Vores lille dreng vejer kun 580 g og jeg er 29 uger henne.
JEG ER SÅ BANGE.
- bange for man ikke kan klare det
- bange for man mister ham ved fødslen- oparationen
- bange for hvad der venter en
- bange for hele ens fremtid
- bange for man ikke kommer til at elske det barn straks

jeg sidder og græder igen.... jeg tror hele tiden den kun er en drøm, men det er det desværre bare ikke.
tænker hele tiden på hvofor JM´ eren har overset det, for alle de overlæger og specialister vi har vist nf scannings billeder siger det er så tydeligt på de billeder, at man da ikke kan overse det.

jeg vil takke alle der har tænkt på mig, det er det der har fået mig til at smile i denne her tid. man kender ikke rigtig personerne herinde, men er som om man kender dem, fordi man snakker om så mange forskellige ting herinde, og man kommer dem lidt nær i deres dagligdag og problemer.Har virkelig været godt for mig.

TAK


hilsen fra anne mai





Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  Så prøver jeg det selvom det gør ondt
  • #1   11. jul 2008 Åhh søde....

    Hvor har jeg ondt i maven...

    Har sendt en pb til dig...

    Tænker meget på dig...

    Louise


  • #2   11. jul 2008 Ohr det er noget skidt..
    Tænker på jer..


  • #3   11. jul 2008 det gør mig rigtig ondt... og føler virkelig med dig... og krydser fingre for jer alle tre... håber på det bedste for jer og håber at i vil få meget glæde af den lille gut... KÆMPE kram og varme tanker sendes i jeres retning...

  • #4   11. jul 2008 <i> Søtte det er godt du kommer ud med det ..
    selv om du er bange må du bare tænke positiv ( FUCK EN RÅDEN TING OG FÅ AFVIDE i SÅRN ET STED , ved det godt ) selvf skal lille manden nok klare det ..
    Det skal nok gå alt sammen ..

    Føler med jer <3<3


  • #5   11. jul 2008 mange tak i fire....... rart nogen tænker på en

  • #6   11. jul 2008 Anne Mai G: min storebroder er født med down syndrom, og jeg er helt sikker på at du vil komme til at elske din lille dreng, selv om han har down syndrom er han jo stadig din søn, og jeg ville for alt i verden ikke bytte min broder til en anden.. men ja det er selvfølgelig svært, men jeg er 100% sikker på at du nok skal elske din lille dreng i det samme minut han er kommet til verden.. det gjorde min mor og far, og min storebror har down syndrom + en anden mindre hjerneskade.. og han er bare noget af det kærligste der findes her på jorden! så op med humøret..

  • #7   11. jul 2008 tanja t;
    er jeg nu også sikker på jeg kommer til, er bare så bange for det ikke straks sker.. ja det er total dejlige mennesker sådan nogle... er bare så bange for hvad der venter os om vi miste ham under den store operation og det. vægten er jo virkelig minimalt på ham. håber sådan jeg kan gå tiden ud så han måske kan vokse lidt endnu, da de evt snart vil tage ham ved kejsersnit.
    hvor gammel er din bror?


  • #8   11. jul 2008 malene p:
    mange tak


  • #9   11. jul 2008 føler meget med dig og sikke en omgang... tænk posetivt.. din dreng vil kæmpe og du vil se en lille fighter og du vil være stolt. alle de bedste tanker sender jeg til jer og ønsker det bedste

  • #10   11. jul 2008 Anne Mai G: det forstår jeg virkelig godt.. ja han er meget lille..
    ja de er vidunderlige mennesker..
    min bror er lige fyldt 19 år..


  • #11   11. jul 2008 laila: tak ja vi kan kun håbe endnu....



  • #12   11. jul 2008 Anne Mai G

    Puha det gør mig ondt at læse din historie, det er ikke det man regner med at skulle tænke på den sidste del af sin graviditet. Og meget underlig at det ikke blev opdaget i første omgang.

    Men jeg er sikker på at det hele nok skal ende godt for jer, og i vil komme til at elske jeres lille søn med det samme han kommer ud til jer.

    Mange trøstekrammere herfra.


  • #13   11. jul 2008 Hej Anne-mai

    Føler meget med dig! Det bliver en svær tid og komme igennem.. Er sikker på du ville elske ham så snart du ser ham.. Men forstår dig, det må være meget og få smidt lige i hoved på engang, der må være så mange tanker der køre rundt i dit hoved.. Jeg har selv en moster der er født med down syndrom, hun er 59 år i dag.. Hun blev taget fra hendes mor da hun var 2 år gammel, men sådan gør de jo slet ikke i dag, GUSKELOV.. Hun bor i et bofælleskab sammen med 3 andre, de har den bedste livs kvallitet og laver det de kan li, og er sammen med masser af søde mennesker.. Sys det er så hyggelig og komme ud og besøge dem, de har en stor kærlighed til livet, og man får et friskt pust når man har været der ude.. Håber og ønsker det bedste for jer, og held og lykke med fremtiden, den vil bringe sorger og glæder.. Men er sikker på der er lys til sidst!!!

    Mvh Betina


  • #14   11. jul 2008
    Tusinde gode tanker herfra i hvert fald smiley
    Han skal nok klarer sig .


  • #15   11. jul 2008 føler virkelig med jer.
    det må være utrolig hårdt.
    men ønsker jeg all held og lykke, håber virkelig
    at alt kommer til og gå godt trods omstændighederne.
    de varmeste tanker her fra


  • #17   11. jul 2008 Anne mai G - jeg som jeg har skrevet i pb for nogen dage siden da du fortalte mig det kan slet ikke forstille mig hvordan det er at få denne besked også endda på den grimme måde du hr fået den på..
    stadigvæk føler jeg meget med dig, det kal du ikke tvivle på..

    jeg tænker meget på jer hver dag, og er sikker på i nok skal klare den..
    at jeg har valgt ikke at deltage i den indsamling er ikke at jeg ikke har noget hjerte, og ingen medfølelse har for din situation, for det har jeg bestemt..

    jeg føler bare vores bugget er meget stramt for tiden, og har ikke rigtigt råd til at bidrage..

    uanset hvad skal du vide at vi tænker og føler meget med dig her hjemme..

    de varmeste tanker Sonne og Jesper...


  • #18   11. jul 2008 mange tak alle sammen

  • #19   11. jul 2008 Puh ha.. Kan godt forstå i har haft det skidt.. Føler med dig... Sig til hvis der er noget jeg kan gøre for dig.. Okay??

  • #22   11. jul 2008 Du har min dybeste medfølelse, kan slet ikk forestille mig hvordan i må have det, Haber alt går godt og slf at jeres guldklump får lov at leve et godt og langt liv... Ønsker jer alt godt i fremtiden.....

  • #23   11. jul 2008 åhhh får en klump i halsen ved at læse dit indlæg.... sender rigtig mange tanker til dig og din familie... og alt held og lykke med den bette det skal nok gå alt sammen

  • #24   12. jul 2008 tak till jer alle sammen.. håber det er ok jeg ikke svarer hver enkelte

  • #25   12. jul 2008 Anne - selvfølgelig er det ok :O)

  • #26   12. jul 2008 Åhh anne mai, som jeg også skrev i det andet indlæg hvor der var startet den lille indsamling, ja så havde jeg ingen videre anelser om hvem det skulle være, selvom flere sagde det var en der var her ofte, og en som havde hjulper mange, Mine tanker gik slet ikke hen mod dig, har fulgt dig meget herinde, og vi har også skrevet sammen osv, og ja det hele havde jo været fint.
    Forstår virkelig godt hvis du står i en stort hul lige nu, og det må man også gerne, man skal have tid til at komme sig i.
    Alle de varmeste tanker, solksins stråler, og jeg ønsker jer alt mulig held og lykke .

    Knus Pernille


  • #27   12. jul 2008 Der er intet vi skriver som kan gøre din situation lettere, vi må krydse fingre og tæer og håbe på det bedste og at i selvfølgelig får lov til at beholde jeres dejlige dreng.
    Tænker på jer og alt lykke og held fremover....


  • Tori
    Tori Hjælpe-administrator
    Tilmeldt:
    apr 2008

    Følger: 19 Følgere: 18 Babyer: 1 Emner: 167 Svar: 1.732
    #28   12. jul 2008 jeg sender en de varmeste tanker til dig og din kæreste i denne svære tid. Jeg håber at alt kommer til at gå som det skal, så du kan få din guldklump med hjem.
    Krydser finger for at alt går som det skal.


  • #29   12. jul 2008 tænker på jer..
    håber i klare det i den svære tid der kommer..
    vi er her alle for at støtte hinaden så du må endelig sige til hvis der er noget..
    de varmeste tanker her fra..


  • #30   12. jul 2008 puha det er sku ik sjovt,fik bare ondt i maven da jeg læste det, det gør mig meget ondt.

Kommentér på:
Så prøver jeg det selvom det gør ondt

Annonce