{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
1.548 visninger | Oprettet:

Kroppen efter graviditet/fødsel & sex?? {{forumTopicSubject}}

Ja, måske et lidt personligt emne, men de dukker jo op af og til herinde.

Jeg fødte for lidt over 6 mdr. siden, og da jeg er alene er sex ikke ligefrem aktuelt. Men det bliver det jo en dag!

og jeg er ærlig talt skidebange?? Er det normalt? Jeg har det nærmest som om jeg er jomfru igen, og er mere nervøs.
Jeg er i tvivl om jeg er kæmpestor dernede, eller helt stram, eller en mellemting. Jeg tænker på om følelsen er anderledes, værre, bedre? Kan man mærke arvævet tydeligt eller ej?

Og så er der også selve kroppen. Een ting er at den er ændret, og det ikke til det positive, noget andet er BL. jeg har stadig rimelig ondt, og kan slet ikke se hvordan man kan undgå de smerter, under sex? Følger det bare med, og bliver det nogensinde godt igen?
Min læge sagde at jeg skulle give det et halvt års tid, så burde mit bækken have det meget bedre..

Og så er jeg skidebange for at blive gravid! Vito var jo en smutter, og selvom han er fantastisk, vil jeg nødig stå der igen.. nu har jeg dog fået spiral sat op, så går ud fra at jeg er rimelig godt dækket ind!..


Er jeg den eneste, som har siddet med de tanker?? Og har i nogle kommentarer til dem?


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  Kroppen efter graviditet/fødsel & sex??
  • #1   16. jan 2012 du er ikke den enste smiley nu er mine jo ks børn så mit understel har været fredet i den del smiley men har dog haft bækkenløsning og jo der er visse stillinger der godt kan gøre nullernaller :s det er et år siden jeg fødte og mit bækken er ikke super duper og kan stadig godt havne i en av situation smiley

    har haft 2 smuttere på beskyttelse så jo er stadig bange for at blive gravid (burde ikke være det for manden er blevet klipset, men tror altid når der har været smuttere at der sidder den frygt)


  • #2   16. jan 2012 Vi havde sex første gang efter fødslen for en lille uge siden, altså ca. 5 uger efter.. Jeg var hunderæd, og tænkte også om der ville komme ekko smiley
    Men alt var helt om før, jeg var lidt øm, men det var jo bare et spørgsmål om at være forsigtig..
    2. gang vi havde sex mærkede jeg intet og vi kunne gøre nøjagtigt som før..
    Min krop er stort set som før, pånær mælkejungerne, men det grinede vi bare af og fik det bedste ud af det, også betyder det også rigtigt meget for mig, at Dan hver eneste dag, flere gange om dagen, siger jeg er lækker og dejlig, selvom jeg har fedtet hår, gylp på skulderen og mascaren er fra igår, men det gør, at det intet betyder for mig, om dellen er lidt større end ellers, og røven blævre lidt smiley


  • #3   16. jan 2012 udover min bl som blandet andet gør at jeg ikke rigtig kan ligge på gulvet med vito, og ikke kan ligge på alle måder i sengen, har jeg også dårlige hofter og knæ, samt en rygskade, og det hæmmede mig altså lidt i forvejen :S forudser at jeg nok skal tage et par smertestillende inden da.. (bliver ligesom de gamle mænd, som tager viagra inden! smiley haha)..

    Carina,
    uuh, to smuttere! Hvad slags prævention brugte du???

    Har fået hormonspiral nu, og blev gravid på p-ringen. MEN, ifølge min gamle læge skulle jeg have ret svært ved at blive gravid efter en hård omgang klamydia, men ja, blev gravid på p-ring, men dog i pausen, mens jeg havde mit lort.. Så en smutter sker der altså..

    Jeg ville bare HADE at få et til barn på gule plader, og stå med en uønsket graviditet.. Det ville virkelig ikke være optimalt i forhold til mine planer..


  • #4   16. jan 2012 LJ;
    er godt at høre at det var som det plejer, derned smiley Og lyder som en rigtig god og dejlig mand du har dig!..

    ja, jeg har jo så ikke ligefrem mælkejunger, men ammepatter smiley selv da jeg fuldammede, var de mindre end da jeg blev gravid. Og jeg havde rigtig små bryster.. jeg er fuldstændig tom nu.. men satser da på at en evt. kommende partner, vil kunne lide min krop alligevel.

    bristede du under din fødsel?


  • #5   16. jan 2012 p- piller så efter nr 2 smut skulle jeg bare ikke på dem igen :s

  • #6   16. jan 2012 Carina,
    det kan jeg så godt forstå..
    Jeg fik ret uregelmæssig mens til sidst, på p-piller, så holder mig helt fra dem. og er en ged til at huske!..

    Mette,
    giver arvævet gener da? Jeg bristede en del, men det var indvendigt, så jeg skal måske ikke blive overrasket, hvis jeg mærker noget til det..


  • #7   16. jan 2012 Jeg føler stadig ubehag der hvor jeg bristede , vi er først nu oppe på samme "produktion" som inden baby smiley

  • #8   16. jan 2012 mette,
    er jeg glad for at høre..
    Håber dog ikke at den stilling er udelukket her smiley høhø..

    men ja, tror det er fordi at min krop stadig er lidt "fremmed" for mig, men bekymrer mig sgu en del for det! Aner vitterligt ikke hvad ejg skal forvente..

    Tænker jo at det må være et gabende hul, men har læst flere siger at det gjorde ondt og den slags..


  • #9   16. jan 2012 Fru Nøhr,
    bristede du meget?..


  • #10   16. jan 2012 ved ikke lige hva der skete for det, har altid været god til at huske dem, men har pco og fik at vide på sygehuset jeg ikke skulle regne med at blive gravid uden hjælp så skulle de tjekke min mens uden piller og med den besked brugte vi jo ikke noget og så fik jeg den første og startede derefter på piller igen) og så har min krop nok tænkt at dem skulle jeg da have nogle flere af (altså børn hihi) og så kom de bare i rap, er åbenbart super frugtbar og fundet min biologiske soulmate smiley

  • #11   16. jan 2012 Nej jeg fik kun en lille rift..
    Til gengæld er min livmoder faldet ned, så den hænger udenfor skeden, så den skal lige proppes på plads inden, men det er faktisk også den eneste gene jeg har, og det gør overhovedet ikke ondt, det er bare træls for at sige det på godt gammeldaws jysk..


  • #12   16. jan 2012 L J,
    ej øv, det lyder da virkelig skidt for dig :S Er det bare fordi har været uheldig, eller har du ikke fået knibet nok?

    Mette,
    ihh tak, det hjælper lidt at blive beroliget..

    Er ikke så god til mig selv, men har da været lidt dernede.. kan mærke en del ar udvendigt, men ved jo at det meste af bristningen var indvendig..


  • #13   16. jan 2012 Nej , max 2 cm nedad mod prutten , det slet ikke slemt men for pokker det kan være øm , andre gange mærker jeg det slet ikke smiley

    Jeg synes man ser meget "åben" ud hvis man kigger med spejl men det føles som før .


  • #14   16. jan 2012 Hmm.. Okay, slet ikke nogle af jer der bristede meget? Jeg fik 35+ sting, og de fleste af dem indvendigt i skeden.. Er lidt spændt på hvor meget det har at sige.
    Det er jo heldigvis ikke helt nyt længere, men i forhold til hvor mange år arvæv er om at hele helt, er det da nogenlunde nyt..


  • #15   16. jan 2012 Acs - nej det skete under fødslen, det er simpelthen de bånd der holder livmoderen på plads der er sprunget, fordi jeg har en bindevævssygdom, åbenbart.. Anede det ikke før at den ligesom bare hang der smiley
    Men nu skal jeg til noget genoptræning for at træne nogle andre muskler op for at se om den så kan komme op på plads, og det får den så et halvt år til, og hjælper det ikke, så skal vi beslutte os for om vi vil have nummer to der og straks gå igang, og hvis vi ikke venter nummer to efter ca. 1 år, så bliver de nødt til at fjerne den...
    Så på den måde er det træls, men det genere mig ikke


  • #16   16. jan 2012 wow det var mange sting :s en jeg kender fik altså en glasdildo med hjem fra sygehuset, hun var også blevet syet meget og selv ringmusklen var sprunget :s avsi :s men den skulle hun bruge for at forebygge/mindske arvæv.

  • #17   16. jan 2012 L J,
    øv, hvor uheldigt :S men er da godt at du ikke er mere mærket af det!..
    Håber du kan træne den på plads smiley

    Carina,
    ja, jeg tror det er en del? Normalt tæller man jo ikke, så det er ikke helt til at vide jo.. Men min eks gik ret meget i chok inde på stuen, så det eneste han kunne for at få lidt ro på sine tanker, var at tælle med. og da han nåede 32 blev han forvirret og mistede tællingen, og der gik altså 5-7 minutter fra hun var færdig derefter..

    Jeg har ikke indtryk af at det var en slem slem bristning, og det var jo ikke udvendig. eller, der var lidt udvendig, og kan mærke arvæv på mine skamlæber, men det meste af bristningen var indvendigt.. Tror det var fordi det gik så stærkt. Selvom jeg var fuldt udvidet, havde min krop bare ingen chance for at følge med.. Det er vel prisen for en hurtig fødsel..


  • #18   16. jan 2012 Jeg skulle lige til at foreslå at du måske kunne købe en dildo og "øve" dig.. så får du afprøvet om du er øm nogle steder, og du kan bruge den til at massere arvævet sådan at det bliver blødgjort og dermed mere smidigt og det mindsker risikoen for ubehag..

  • #19   16. jan 2012 L J,
    hmmm.. det lyder ret grænseoverskridende, for en som mig (ja, jeg er altså ikke en der leger særlig meget) men kan da godt være det var værd at prøve..

    Jeg vil jo gerne have at det skal være en god oplevelse, "første" gang..


  • #20   16. jan 2012 Vel er det så, det er meget grænseoverskridende.. Men jeg tror virkelig det ville være godt givet ud...
    Og der er jo ikke nogen der siger du skal ligge i flere timer og rykke den rundt, du kan jo nøjes med bare at føre den op og sondere terrænet også trække den ud igen, så ved du jo ligesom hvad du går ind til =)


  • #21   16. jan 2012 L J,
    ja, tror sgu du har fat i noget.. Kan være jeg skulle prøve at kigge på den slags.

    "Hej fagre nye verden!"


  • #22   17. jan 2012 Eeehm, er der tilfældigvis nogle af jer, som ligger inde med links til den slags?..

    tør jo knap søge, er bange for at ende med links til 100 sider om barmfagre blondiner smiley hahahah


  • #23   17. jan 2012 hvis du investere i sådan bavian skal det nok være den af glas, ligesom hun fik fra sygehuset, de er super glatte (nok derfor det åbenbart er dem de bruger)

  • #24   17. jan 2012 Sinful.dk , det er min bekendtes side ! Diskret og pålideligt .

  • #25   17. jan 2012 jeg tror faktisk jeg har ne kasse liggende med glasdildoer (har kørt homepartys engang nemlig smiley men ved skutte hvor gode er mere hehe

  • #26   17. jan 2012 http://www.sinful.dk/glassvibrations-africa-zebra-glas-dildo

    Den er til at betale sig fra .


  • #27   17. jan 2012 du skal nok have noget ala den her (link fjernet) så den er helt glat og uden alt muligt gejl smiley

  • #28   17. jan 2012 Tak for link.. Den ser total scary ud smiley hahaha.. føler mig sgu som en lille pige!!! loool!

  • #29   17. jan 2012 husk glidecreme smiley

  • #30   17. jan 2012 En butplug ?! Argh ....

    Den jeg linker til skulle være behagelig og nem at håndtere . Ellers så send en mail til hende Mathilde , og forklar hvad den skal bruges til . Hun er super prof !


  • #31   17. jan 2012 Fru Nøhr,
    kan være jeg vil prøve det smiley

    Carina,
    will do..

    Sikke nogle hyggelige ting man kan finde nødvendige, på sådan et babyforum! smiley


  • #32   17. jan 2012 Fru Nørh - den er til begge huller smiley

  • #33   17. jan 2012 hihi fandt lige det her smiley
    Alt andet end kedelig
    Forskellen mellem en Glasdildo og en dildo lavet af f.eks. jelly er, at mange af de materialer, der bruges til fremstillingen af dildoer, har en overflade med en væsentlig større modstand end glas, der er fuldstændig glat. Derfor glider en glasdildo let og føles dejligt blød. Umiddelbart kan det virke lidt kedeligt, at der ikke er vibrator i, men tro os. Det er ikke en dårlig ting. Den kan nemlig bruges og medbringes overalt. Når du først har prøvet den, er det helt sikkert, at den vil være en fast del af dine eller jeres lege.
    Kold eller varm?
    Det, der gør en dildo af glas så unik i forhold til andre sexlegetøjs produkter er, at den kan køles ned eller opvarmes. Det kan du gøre enten ved at komme den i en skål med varmt eller koldt vand. Den kan ligeledes sagtens tåle at komme en tur i fryseren og vil ændre dit syn på hvordan sexlegetøj kan opleves. Alle glasdildo produkter fra LoveJoy er lavet af ægte glas og ikke akryl som også findes på markedet.
    Ekspertens råd
    Vi har spurgt sexolog og ekspert Maj Wismann om glasdildoen, og hun siger: - De fleste mennesker har set dem, men ikke prøvet dem, og det er synd. Mange har tænkt, det der, det er for fancy til os, stik mig noget med en motor i. Og det er en skam. En glasdildo, giver dig den helt unikke mulighed at lege med sanserne på en måde sexlegetøj ikke har kunne præstere før.


  • #34   17. jan 2012 Carina,
    høhø, tak, rart at vide! smiley

    Har hvervet min veninde til at tage med mig ud og shoppe dildo på onsdag smiley haha.. Jeg er SÅ blank på det punkt! Hun havde set tråden i forvejen, inden jeg sendte hende link, og grinet lidt af mig smiley ahha..

    Det er virkelig ikke det jeg er klogest på!..


  • #35   17. jan 2012 Prøv og gå ind på paradiss.dk

    Super hyggelige mennesker, i hverfald den i Holbæk. Den kan varmt anbefaldes.



  • #36   17. jan 2012 Hold da op det var mange sting..:O
    Det med at være bristet og være blevet større kan jeg ikke rigtig tale med om desværre, da jeg har fået KS begge gangene..:)
    Har dog fået afvide at der intet er forandret derned efter, man skal jo huske knibeøvelserne selv om man har fået KS! hihi

    God fornøjelse med indkøb imorgen så..:)
    Det er ikke så slemt som man tror, men vil klart hellere have den ægte vare eller bruge den som lidt ekstra sammen med en anden..:p
    Men i mangel på samme er det helt fint..:)
    Jeg har den der hedder Stubby, den er en fin str. ikke voldsom, blød og har MASSER af funktioner!!! haha

    Opdater gerne..:p



  • #37   17. jan 2012 Gitte,
    ja, jeg er normalt også til den ægte vare.

    Al ære og respekt til de piger som gør det selv - det er jo helt naturligt, det er bare ikke mig..

    Men det virker da som en god ide, hvis det kan hjælpe lidt mod arvæv osv..

    Høhø, hvor meget update vil du have?? Tror ikke ejg er sååååå vild med at dele den slags, men skal da nok skrive når vi har shoppet smiley hahaha!


  • #38   17. jan 2012 Haha, det lyder som mig!!
    Men må sige t efter jeg faktisk har prøvet det må jeg sige det ikke er så slemt som forventet..;)

    Jamen vil da gerne vide for det første, ja hvad du har købt! Men også om du så synes det er slemt som du forventer? Hihi
    Ingen saftige detaljer tak, men bare sådan generelt..:)

    Håber det vil hjælpe dig, også til hvis du en dag skulle finde den eneste ene, så er det jo rart at være på forkant så det ikke bliver akavet med ham!!:)


  • #39   17. jan 2012 Jeg vil faktisk sige at der jeg først fik gang i "mit" sexliv , altså just mé and my hand , så kom der også ordentlig gang i vores sexliv .

    Jeg ville ikke undvære det , og måske at du netop fik nogle hede goe stunder med din nye ven kunne gøre dig mere selvsikker og afslappet så første gang ikke bliver akavet ?


  • #40   17. jan 2012 Haha, skal nok komme med en update, som ikke er for slibrig smiley

    Måske jeg får noget ud af det..
    altså, jeg er jo ikke totaaaal fremmed, men det er bare ikke noget jeg gør særlig ofte. Jeg synes nu altså at den slags er sjovere, når man er to!..


  • #41   17. jan 2012 Enig med Fru Nøhr...:D

    Tror ikke det skader nogen at udforske lidt!!! Hihi


  • #42   17. jan 2012 Gitte,
    det tror jeg heller ikke det gør.. Men ehm, stadig meget fremmed for mig smiley

    I øvrigt er unødvendigt! Sidder og netkigger lidt, og har da lige fundet en orgasmespray!! hahaahah!


  • Nana O
    Nana O Tilmeldt:
    maj 2011

    Følger: 1 Emner: 1 Svar: 64
    #43   17. jan 2012 Faktisk er der forskere som har udtalt at det er meget vigtigt at man som pige leger med sig selv.

    Som pige ved du bedst selv hvad du kan lide og hvad du ikke kan lide.
    Det er godt at kunne sine g-punkter meget præcist og endnu bedre at kunne sin krop ud og ind.

    Alt i alt get to work Girls! smiley


  • #44   17. jan 2012 Nana,
    jeg ved nu godt hvor mit g-punkt osv sidder.. men altså, synes bare det er sååååå meget bedre, med en mands deltagelse!..

    Men er nok goså fordi at jeg kan lide det hele ved sex! En orgasme er selvfølgelig rart at få, men er ikke hovedmålet for mig.. det er hele essensen af det, jeg kan lide ved sex smiley



  • Nana O
    Nana O Tilmeldt:
    maj 2011

    Følger: 1 Emner: 1 Svar: 64
    #45   17. jan 2012 ACS -

    Selvfølgelig er det bedre med en partner. smiley

    men det er stadig meget vigtigt (ifølge nogen forskere) at man som pige leger med sig selv. Det er noget helt andet og kan være kedeligt og akavet hvis man synes det er flovt eller for grænseoverskridende, men det er ganske naturligt, plus det giver et god stigning på selvværdet smiley


  • #46   17. jan 2012 Nana,
    jeg synes nu ikke det er flovt, og har heller ikke bøvl med selvværdet - jeg synes bare sex er SÅ meget bedre, når man er to om det smiley


  • #47   17. jan 2012 Sofie,
    præcis.. Derfor praktiserer jeg også stort set 100% afholdenhed.. jeg gider ikke gøre det selv, og gider bestemt heller ikke have gang i alle mulige fremmede fyre.

    jeg kan rigtig godt lide sex, men jeg synes det er bedst når der også er noget intimitet i det, og når man har lært hinandens kroppe at kende, og ved hvad der funger..


  • Nana O
    Nana O Tilmeldt:
    maj 2011

    Følger: 1 Emner: 1 Svar: 64
    #48   17. jan 2012 Det er da meget muligt, men det ændre ikke på det er det bedste for en smiley

  • Nana O
    Nana O Tilmeldt:
    maj 2011

    Følger: 1 Emner: 1 Svar: 64
    #49   17. jan 2012 Sofie -

    Selvom jeg ikke kan lide at tage vitamin piller så er det da stadig det bedste for mig smiley


  • Nana O
    Nana O Tilmeldt:
    maj 2011

    Følger: 1 Emner: 1 Svar: 64
    #50   17. jan 2012 Sofie -

    Ja men nu er voldtægt jo ikke sex det er en misbrug smiley


  • Stine Ø
    Stine Ø Tilmeldt:
    jan 2012

    Følger: 1 Babyer: 1 Svar: 1
    #51   20. apr 2015 Det er helt normalt tror jeg. Rigtig mange skriver om det samme og rigtig mange starter med en lille dildo eller vibrator indtil de er "klar" igen. Kender ikke Mathilde, men her har du da muligheden for at finde en lidt mindre "scary" en smiley

    http://www.lovejoy.dk/mini-vibrator-515

    Håber du kan bruge det


Kommentér på:
Kroppen efter graviditet/fødsel & sex??

Annonce