{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
2.268 visninger | Oprettet:

Forkølelse hos baby {{forumTopicSubject}}

Nu er vi lige ved at gå i spåner, da Silje var 7uger blev hun smittet med noget forkølelse og nu er hun 3 måneder og stadig forkølet, og det påvirker virkelig vores nattero, hun sover generalt roligt, men efter at ha' sovet i 2-3 timer begynder hun at ligge og køre hoved fra side til side og hun snorker som en gris, om dagen driller næsen også og synes virkeligt at det påvirker hende meget, vi bruger saltvand og næsesuger anbefalet af lægen men synes bare ikke at der er fremskridt og bedring i det.. Er der nogen der har nogle gode råd, jeg fuldt ammer så tænker at hendes imunforsvar burde være i top.. Det startede som 'bare' stoppet næse og nu er det som om at næsen er begyndt at løbe og der har været lidt grønt imellem.. Nogle gode råd søges???!!


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  Forkølelse hos baby
  • #1   3. dec 2012 Der er intet på Siljes lunger.. Det er "bare" en forkølelse..

  • #2   3. dec 2012 Kører i med uld body'er?

    Vores den store er september barn og kom i uld ret hurtigt, var det hver vinter og havde ikke en eneste sygedag i, heller ikke da han gik 2½ år i dp. Men efter han er startet i bh er han også bare kronisk snottet.

    Freya er ikke kommet i uld og hun har været snottet i de sidste par mdr, hvor hun kun har haft 2-3 raske dage inden hun started forfra.

    Begge blevet ammet.

    Ved ikke om din læge ved det, men næse suger gør at de danner mere snot - da den irritere slimhinder / næsehårene, så de danner mere snot..


  • #4   3. dec 2012 Jeg ville ikke bruge næsesuger da det øger produktionen af snot smiley Bare brug saltvandsdråber og sæt noget under benene på sengen i hovede enden så hun ligger lidt højt med hendes hoved smiley

  • #5   3. dec 2012 Hun bruger meget i uld men ikke alt, ved godt det med næsesuger men tænker bare at det skal vel ud snotten.. Nu er det sådan at hun kun vil sove i vores seng og vi har pt ikke noget værelse til hende, så det er lidt svært at lægge hende i eget værelse med hævet seng..

  • #6   3. dec 2012 Egentlig så tænker jer også at suge det ud der det samme som at pudse næse..

  • #7   3. dec 2012 min mindste var også konstant forkølet og der var simpelthen ikke andet for end at lade det gå over af sig selv.. Det eneste der er at gøre er at gøre det du allerede gør, og så hæve hovedgærdet/liften når hun skal sove.

  • #8   3. dec 2012 Nogle mærker næse suger irritere slimhinderne og andre ikke....

    Så at nogle anbefaler læger anbefaler dem og andre ikke, ja sådan er det jo med så meget...

    Vi har været tilknyttet astma/allergi børnelæge i over 3 år og hun har aldrig sagt god for næse suger'n. Men at det er op til en selv, ikke noget hun anbefaler.

    Ved at pusse næse, putter du jo ikke papir helt op i slimhinderne. Som en næse suger vil kunne røre ved...


  • Casper H
    Casper H Tilmeldt:
    apr 2023

    Følger: 3 Emner: 1 Svar: 1
    #9   10. apr 2023 Hvis andre døjer med forkølelse og snot i lange baner som påvirker humøret, trivsel og nattesøvn - så burde i se nærmere på SnotBuster næsesugeren. Den tager alt snottet og hjælper til at barnet bedre kan trække vejret og komme af med snottet.

    Læs mere på snotbuster.dk


Kommentér på:
Forkølelse hos baby

Annonce