{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Dreng Lucas Ø 2008

1.092 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen baby er oprettet og stemt ind. Opret din egen baby

Stina
Kvinde | 37 år | Oprettet: 10. nov 2008


Dreng Lucas Ø

fødselsår:
2008
Hvem ligner barnet mest:
Han ligner mest sin far... Men også lidt sin mor
Temperament
Han har et meget hissig temperman hvis han ikke får sin vilje.. Hvis mor lige går og han ikke er med bliver han noget så sur,og skynder sig at karvle med mens han brokker sig..
Mor må ikke gå nogle steder uden at Lucas er med..
Han bliver meget hurtig sur hvis maden ikke er klar når han vil have den... Og når han spiser bliver han meget nemt fornærmet hvis man ikke er hurtig nok med at give ham den næste mundfuld, så vil han bare slet ikke have noget, også skriger vi bare rigtigt højt.. Men bliver dog hurtig god igen... Senge tid bliver han også meget hurtig sur.. for vil ikke sove skal lige skælde ud inden jeg vil sove.. Mor vil jeg aller helst sette hos hele dagen lang. Jeg bliver så sur hvis mor sætter mig på gulvet med mit lege tøj.. men så kravler jeg bare over til mor igen... Da han var sped barn Lucas s Temperament er meget forskelligt.
Han bliver hurtigt sur hvis han ikke ligger på mors skød hele dagen lang. Han bliver også sur hvis mor er lidt for langsom med at give ham madpakken, Når vi er ude og handle bliver han sur hvis mor ikke lukker op for madpakken med det samme. Han er ellers rigtigt nem, han smiler og er glad når han får sin vilje smiler.
Yndlings-underholdning
Tja det er en tele tobis bamse som kan sige lyde også vores lille hunde hvalp den elsker han ellers sin mor Men sutten er også god.. Jeg elsker også at lege med mine storer lego klosser og alle mors og far s ting de er sjove.. ( Dette er fra han var sped barn Hans ynglings underholdning tja det må være hans mor s babser hvor dem bruger han meget tid på, han skriger højt og vil have noget af spise men han er ikke sulten han vil kun bruge mor s babser som sut, en rigtigt sut er ikke god nok har prøvet. Også er far sjov at lege med også, han underholder mig så meget at jeg tit glemmer mor s babser, også min dejlige store søster Maria hun er rigtigt sød, jeg er bare ked af at hun kun er hos os hver anden weekendt, de andre dage er hun hos sin mor Øv men glæder mig til hun kommer)
Vægt og højde
Da jeg blev født var jeg 57 cm lang men det viste sig senere at jordmøderne havde taget fejl jeg har ikke væet mege end 52 cm lang.. Idag vejer jeg over 9 kg og er 74 cm jeg er en meget stor dreng
Bemærkninger
Jeg blev født ved akut Kejsersnit, da jeg lå fast med panden først, det var så smerte fuldt for min mor at forsøge at føde mig. Hun prøvede enda i 7 timer med ve drop og jordmøder som mente at hun bare var pivet når hun sagde at hun havde vildt ondt i skambenet, Min mor måtte ikke få noget for smerterne hvor mor tll sidst gav op og forlangte kejsersnit det prøvede det også at tale mor fra, men min mor var stædig og fik sin vilje med lidt hjælp fra min far som sagde at nå mor siger at hun har ondt har hun virkelig ondt. Lægerne og jordmøderne blev glade for min mors beslutning da de så hvordan jeg lå. Min mor kunne umuligt have født mig selv så godt sad jeg fast . så min mor var ikke pivet som de sagde på sygehuset, Min mor kom i fuld bedøvelse under kejsersnittet, og 8 min efter var jeg ude, desværre havde jeg fået noget af min mor s bedøvelse så jeg træk ikke vejeret og var livløs da jeg kom ud. Lægerne prøvede at få mig til at trekke vejeret men de havde svært ved det, da jeg træk vejeret røg jeg med far til børne afdelingen hvor de skulle obsevere mig i 2 timer. ca 4 timer efter så jeg min mor for første gang, Min mor lå til opvågning, da hun vågnede var hun helt alene i et stor mørkt rum, der var ikke en eneste menneske at se nogen steder, og min mor vidste ikke om jeg levede eller var død eller om jeg var en dreng eller pige eller hvor jeg var henne, efter langtid kom der en sygeplejeske ind hun sagde ikke noget om hvor jeg var eller hvordan jeg havde det, hun gav bare min mor moffin og gik igen, mor blev urolig og var bange for at jeg var død ca 15 min efter kom der en jordmoder ind som sagde at jeg havde det godt og at jeg var hos min far. Far og jeg fik lov til at gå ned til mor og sige hej, hvor var det dejligt at se mor og jeg faldt hurtigt i søvn da jeg kom op på mor, men fik kun lov til at ligge der 2 min for så kom ham som skulle køre mor op på vores stue, og jeg måtte ikke ligge på mor mens hun blev kørt op. Det var en hård omgang både for mig men mest for min mor, Men mor er heldigvis ikke bange for at give mig en lille bror eller lille søster en dag heldigvis for vil gerne have nogle mindre søskne som jeg kan lege med og vokse op sammen med
Kommentér på:
Dreng Lucas Ø
Annonce