{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Dreng Lucas 2007

969 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen baby er oprettet og stemt ind. Opret din egen baby

dina k
| 37 år | Oprettet: 1. aug 2008


Dreng Lucas

fødselsår:
2007
Hvem ligner barnet mest:
Tja godt spørgsmål ... Sådan lidt fra hver tror jeg :-)
Da han blev født sagde alle han lignede sin far men jeg synes han skal ligne sin moar hihi så det ser jeg jo nok bare ikke SMILER :-)
Temperament
Lille hidsig prop hvis han ikke får sin vilje... Men også meget en lille hygge fis...Han er begyndt og mene han skal slå men mon ikke han blir vendt af med det hvis han får at vide det er forkert??
Yndlings-underholdning
Lucas elsker og se på traktore, og i det hele taget lege i haven.. Og når farmand skal på værkstedet og skrue i gamle biler så skal han da også med og han er dejlig beskidt når han kommer ibd så det bare DEJLIGT :-)
Vægt og højde
Vægt ved fødslen 4360g (ordenlig basse) 57 lang..
Ca 3 mdr. 6000g
Ca 5mdr 8550g
Ca 1 år 11 kg
Bemærkninger
Lucas blev født den 11 juni 2007(lige på terminen), på O.U.H, han blev taget ved akut kejsersnit efter 26 timers fødsel (ikke særlig spændene) men fik jo en dejlig lille guldklump ud af det, men da jeg kom op fra opvågningen var han blevet indlagt på børne afdelingen, fordi han var utilpas, han havde så slugt meget foster vand så han var fuld overvåget i 4 dage, så han fik sonde mad og utroligt nok ville han ammes efter og blev ammet fuldt til han blev 6 mdr, og så hygge babse til han vlev ca 1 år så ville han ikke det mere. Så det var en hård start på livet for ham og meget mærkligt for mig og sku undevære han kun se ham et par gange om dagen.. fik at vide han ku være lidt langsomere end andre børn p.g.a fødselen men heldigvis har der intet været med han så det bare skønt...
Lige lidt om Lucas´s start på livet :-)
Kommentér på:
Dreng Lucas
Annonce