{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
Kommentarer på:  Tandlæge Uddannelse?
  • #1   20. aug 2012 www.ug.dk smiley

  • #2   20. aug 2012 ellers er der klinikassistent, den kan du tage med en 9 klasse smiley det tager vist en krig at blive tandlæge smiley

  • #3   20. aug 2012 Du skal ha en gymnasie eksamen og hvilket gennemsnit du skal opnå for at komme ind, kan du undersøge på århus eller københavns universitet. Selve uddannelsen på tandlægeskolen tager 5år.

    Er dit gennemsnit ikke højt nok, til at komme ind på tandlæge uddannelsen. Så er det måske højt nok til tandplejer uddannelsen. Det er en tre årig professions bachelor på tandlægeskolen. Men her kan du også søge ind på kvote 2 hvis gennemsnittet ikke er højt nok til at komme direkte ind på uddannelsen.

    Ellers er der klinikassistent uddannelsen, det er en tre årig erhvervs uddannelse, hvor største delen af uddannelsen foregår i praktik med løn. Det kræver kun en bestået 9 kl eksamen og den boglige del foregår på teknisk skole.

    Ellers er der tandteknikker og klinisk tandteknikker, men de uddannelser har jeg ikke lige styr på. Men du kan sikkert finde kravene på nettet:-)


  • #4   21. aug 2012 Det kræver en fuld HF, hvor du blandt andet har følgende fag: dansk A, engelsk B, matematik A og fysik B samt enten kemi B eller bioteknologi A. Alle fag skal være bestået. Derudover kræver det et gennemsnit på 9,9 (KU) eller 9,8 (AU). Forvent at gennemsnittet vil blive højere de næste par år.

    Selve uddannelsen består i en 3-årig bachelor i Odontologi og efterfølgende 2 år som kandidat. Sammenlagt 5 år.

    Du kan læse mere om studiet her: (link fjernet) eller på AU og KUs hjemmeside.


Kommentér på:
Tandlæge Uddannelse?

Annonce