{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Pige Freja 2009

2.565 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen baby er oprettet og stemt ind. Opret din egen baby

Pige Freja

fødselsår:
2009
Hvem ligner barnet mest:
Hun ligner helt 100 sin far, men hun har sin mor smukke øjne. og hendes krøller har hun fra os begge.
Temperament
Da vores guldklump kom til verden, var hun allerede der en glad pige, hun græd kun når hun var sulten eller skulle ha ren ble. hun fik kolik da hun var nogen uger, så der var lige nogen mdr hvor hun var lidt gal.. men ellers en rigtigt glad og nem pige

Freja er snart 2 år og er en glad, smilende og grinende pige, men self kan hun også blive sur hvis der er noget der ikke passer hende.
Yndlings-underholdning
hun elsker at danse og lege med fifi legetøj. lige pt ser hun meget bjørne brøder og shrek. freja går også til gymnastik som hun virkelig elsker og så elsker hun at komme i svømmehallen. hun elsker at komme i zoo i odense da hun er helt vild med dyr.
Vægt og højde
vægt ved fødslen 3392g og målte 50 cm

6d: 3,6 kg og målte 51 cm
3u +5d: 4,5 kg og målte 53 cm
6u + 1d: 5 kg og målte 55 cm
2m + 12d: 6 kg og målte 59,5 cm
3m + 21d: 6,9 kg og målte 62 cm
4m + 22d: 8,1kg og målte 65 cm
6m + 9d: 9,1 kg og målte 68 cm
9m + 3d: 11,3 kg og målte 72 cm

23m: 13kg og måler 84
Bemærkninger
Freja blev født d 23 juli 2009

det hele starte da jeg ca ved en 12 tiden begyndte at få veer. vi var på besøg hjemme ved mine forælder og havde self glemt alle tingene hjemme.. Så min forlovet fik hurtigt sat sig ind i bilen og kørte hjem efter det vi skulle have med..

jeg går så rundt hjemme ved mine gamle og så noget sjov ud.. løb lidt rundt og hvad jeg nu ellers kunne finde på. da kl var omkring 4 begyndte vi at tage til mellem mine veer og der var 5 min imellem.. så jeg gik i bad og fik ringet til fødegangen, som self gerne ville se mig..

ca ved 18 tiden var vi på ouh fødegang og jeg blev undersøgt. jeg var 4 cm åben. så jeg kunne godt skifte tøj. jeg kom i badekar for at slappe lidt af. jeg var 5 cm åben kl 20 og der tog de vandet.. og så gik det ellers hurtigt

kl halv 2 om natten begyndte mine presse veer. og jeg var helt åben. jeg begyndte self at presse, men så dykkede freja´s hjertelyd, så de måtte anvende sugekop for at få hende lidt hurtiger ud. kl 2.18 kom vores lille prinsesse til verden. og nej hvor vi bare stolte.. hun kom sig hurtigt efter efter hendes hjertelyd dykkede..

Så kl 7 om morgen kørte vi hjem og fik sovet :D

den 27/3-2011 fik freja desværre sukkersyge.

den dag bliver en dag vi aldrig glemmer. vi havde hentet vores prinsesse hjemme ved mormor og morfar om eftermiddag og hun lød lidt forkølet, så vi kørte self hjem og hun ville sove. da vi skulle spise aftensmad var hun ikke vågnet endnu, så gik ind og spurgte om hun ikke ville op og ha lidt mad. hun kom med op og vi kunne godt se hun ikke var så frisk..

vi besluttede at hun skulle ligge inde på sofaen sammen med os, men i løbet af aftenen begyndte hun at hive efter luftet. og vi ringet til vagtlægen. som i starten slet ikke ville se os. da det jo bare lød som om hun var godt forkølet. men vi ville ha hende tjekket så vi tog afsted. da vi kom ud til vagtlægen kunne vi slet ikke komme i kontakt med freja næsten. men lægen sagde at hun bare havde lidt asmatisk (staves) bronkisis (staves). så vi blev sent ud efter noget medicin til hende og så hjem igen..

da vi kom hjem gav vi hende den medicin som skulle virke ca efter 20 min.. den virkede bare aldrig kl 4 om natten ringet vi 112. da vi ikke kunne få kontakt med freja overhoved og vi synes hun var blevet blå om munden. da vi enlig var ude på sygehuset var de rustet over vi overhoved var blevet sent hjem. freja fik 3 gange astma medicin uden det hjalp. først der gik det rigtigt hurtigt. vi skulle vente ude i gange og kunne kun høre at freja skulle på intensiv hurtigt muligt. da vi kommer ind til hende igen er hun sat til med alle mulige ting. og vi får så afvide at hun har fået sukkersyge og hun skal på intensiv..

hele den søndag havde vi ikke rigtigt kontakt til vores prinsesse. hun kæmpede en kamp for sit liv. og tak for at hun er en sej pige og hun kom sig, så vi mandag formiddag blev overført til børneafdelingen på ouh..den bedste dag i vores liv.

Jeg har skrevet alt det her.. for at ha en mulighed for at komme af med det.. det var så hårdt og er det stadigvæk..


Kommentér på:
Pige Freja
Annonce