{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Dreng William 2009

3.177 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen baby er oprettet og stemt ind. Opret din egen baby

Helene j
Kvinde | 35 år | Oprettet: 15. jun 2008


Dreng William

fødselsår:
2009
Hvem ligner barnet mest:
Han ligner sin far super meget, han har dog min næse og øre
Temperament
En bestem lille fyr, der bare skal frem i livet...

November 2012:
Stadig en bestemt fyr, som ved hvad han vil. Han holder meget fast i det han sige. "gammel-klog"
Yndlings-underholdning
Hans karvlegår med aktivitets tæppe og han yngligs legetøj - Hans hænder er osse blev enormt spændene - Og vore lige leg hvor far siger/fortæller ting til William og så gemmer han sig (ind mod mig)

November 2012:
William Elsker at lege med bilerne fra cars.. og lege med sin lillesøster.. Han har lige fået en killing som også er enorm spændene..
Vægt og højde
Ved fødsel:

vægt: 3856 g.
Længde: 53 cm

3 ½ år

vægt : 12,5 kg ca
længde: 98 cm ca
Bemærkninger
Lille William kom til verden den 14.04.09 ved en lidt hård start på livet...

Jeg havde små veer søndag den 12.04 om aften.. vi havde spist aftens mad hjemme ved mine sviger forældre..Veerne var ikke så kraftige så vi valgte a køre hjem og få os lidt søvn. Mandag ved 07 tiden var de taget noget mere til. Vi ringede til JM. og havde tid på fødegangen kl. 09.15.. inden vi kørte fik jeg mig et varmt bad og vi fik pakket bilen.
Da jeg blev undersøgt var min livmorhals kun afkortet til 1½ cm mener jeg..Jeg fik osse kørt en kurve i en halv times tid..Jeg var til ligemed syg med opkast feber og dårlig mave, så jeg skulle osse ha taget blodprøver..Der ville gå en time før vi kunne få svar på blodprøverne, så vi valgte a køre til bagerne og få lidt morgen mad...Heldigvis sagde blodprøverne ikke noget.. Så skulle jeg undersøges igen, og der havde jeg åbnet mig et par cm, og JM kørte kurve på mig igen. vi blev enige om a vi kunne køre hjem til der skete lidt mere, og i det vi var færdige med kusven og skulle til a pakke sammen for a køre hjem, gik vandet, kl 13 ca. så vi blev et par timer mere og fik kørt endnu en kurve..Og så fik vi igen valget om a tage hjem eller få en fødestue.. men vi tog hjem i håb om a kunne slappe lidt a og måske få lidt søvn..Vi nåde kun a være hjemme i en lille time og så måtte vi køre igen...Jeg kom på fødestue efter endnu en tur med kurve, og med gode veer. sener kom jeg i vand hvor hvor jeg lyn hurtigt åbnede mig op til ca 7 cm, men måtte op a vandet, da williams hjerte rytme slog for hurtig.. jeg havde super gode veer, og desværre blev hans hjerte rytme ved med a være høj! Jm valgte a der skulle tages blob prøve på ham imens han lå i mig..Så det skulle vi osse igennem og det lykkes først i andet forsøg...De prøvede a gi mig vedrop i håb om jeg kunne åbne mig det sidste stykke, hvor jeg kun manglede 2 cm. Men problemet var a han lå for dybt og skævt og der var begyndt a danne sig en væg.. det endte ud i a han kom til verden ved akut kejsersnit kl. 00.39 tirsdag den 14.
Han havde desværre meget fostervand i lungerne og kunne ikk trække vejret selv, og pulsen var stadig meget høj..Han blev kørt på neo i mens jeg blev syet færdig...Han fik ilt, sonde og nogle ledning på sin lille krop så de kunne holde øje med hans puls, og om han iltede blodet nok osv..Jeg så ham først 5 timer efter..Jeg lå på barselsgangen i mens han lå på neo..Efter to døgn kom jeg endelig ned og ligge ved ham på neo. min mælk var ikke løbet til så han blev på sonden lidt endnu...Mælken kom så småt på 5-6 dagen, hvor han udelukkende fik a mig, og først på 7. dagen løb det rigtig til, hvor vi osse fik lov a komme hjem...

Men nu har vi det alle godt og han vokser som han skal...

http://www.fantasy-design.dk

http://www.gumlo.dk

http://www.minegenverden.dk

http://www.navnebaby.dk

Opdatering: 05.06.09

Her går det super godt med William - Tiden går bare alt alt for stærk.. Idag har han været i svømmehallen for første gang sammen med sin fætter Frederik, morbror Daniel, tante Anita og selvf. sin MOAR - Men det gik super godt så nu skal vi ha meldt os til babysvømiing..'
William sover rigtig flot, det vil sige a han sover omkring 19-20 tiden om aften, kommer lige op og får ren ble på ved 22.30 tiden og lidt mad og så vågner han for det meste først mellem 5 - 7 om morgen - og om dagen køre det ligeså godt..
Jeg ammer 100% og er super stolt a det, da jeg var ved a give op i starten da det drillede...
Han vokser godt og alt for hurtigt, så det er bare med a nyde det 110 %
Han skal have vand i håret i pedersborg kirke den 6. sep. så det ser vi meget frem til!!
opdatering følger.............

NY OPDATERING 10.11.09

William kravlede for første gang da han var 6 mdr og 16 dage, blot en dag sener kunne han osse selv komme op og sidde...Efter kun få dage hvor han havde lært a kravle/sidde, begyndte han osse a rejse sig op a ting...
Tiden flyver af sted, kan ikke rigtig følge med.. synes det hele går så stærkt nu..Elsker min lækker søn over alt på jorden og intet kan komme imellem os !

OPDATERET 2010 JANUAR

Det er idag den 16.01.10 William har været meget pylleret idag og har ikke rigtig ville spise eller sove... Såå her til aften skulle vi tjekke hans mund fordi han blev ved med a gumle i sine finger, og mindsanden om ikke det er en lille bitte spis der titter frem, hans FØRSTE tand - Længe vendte, og drengen er jo 9 mdr og 2 dage gammel.. ELSKER den knægt mere end noget andet.. Der kom sku to tænder op og ikke kun en, en fortand og den ved siden a (nedderest i munden)
12.02.10 kom hans 3. tand, den anden foretand i undermunden, blåt 2 dage før han fylder 10 mdr.

OPDATERING November 2012:

William er en dejlig knægt der går i natur børnehave, og får dejlige røde kinder hver dag ..
William har været storebror i allerede 9 måneder, VILDT.. Han har stadig krudt i sin bag og er utrolig klog og lærenem.. Han er stadig en småtspisende dreng men han følger sin egen kurve. william Smed sutterne da han var 2,8 år og smed bleen da han var 3, 4 år ca, efter flere forsøg..


skriv det i dit søge felt på youtube.com "Evian Roller Babies US"
mega sød reklame.. SKAL SES!!!!!
Kommentér på:
Dreng William
Annonce