{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
1.550 visninger | Oprettet:

Jeanett .
Jeanett .
Tilmeldt:
21. mar 2008
Følger: 1 Emner: 5 Svar: 9

Nyhedsbrev Novmber 2008 {{forumTopicSubject}}

Ryd op i børnenes ting - ofte!
Lad os slå fast med det samme: børn roder ikke nødvendigvis mere end voksne - i nogle familier roder de voksne endda mere end børnene. Alligevel er børnenes ting, noget du skal være ekstra opmærksom på, hvis du gerne vil forebygge rod. Børn er nemlig storforbrugere af ting, fordi de vokser så hurtigt, at de hele tiden har brug for nye ting, og hvis der ikke løbende bliver ryddet op og ryddet ud i de gamle ting, så ender det hele på et tidspunkt som rod.

Vi starter fra en ende af: babyting! Alle de ting man bare må have, når man har en baby: barnevogn, klapvogn, tremmeseng, weekendseng, kravlegård, højstol, gåstol, babylegetøj og selvfølgelig alt babytøjet. Der skal bruges meget til en baby, men før man får set sig om, er barnet blevet for stor til det hele.

Bedst som barnet kan undvære alle babytingene, så begynder der så småt at indfinde sig en ny slags ting i dit hjem: ridderborge, barbiehuse, minikøkkener, minimotorcykler, gyngeheste, togbaner, racerbaner - ja, man forstår knap nok hvor alle de legesager kommer fra? Pludselig er de der bare, og de fylder godt op. Og ikke nok med det. Der bliver konstant indkøbt nye møbler, nyt tøj og nye sko, for barnet vokser hele tiden ud af det gamle.

Ak ja, de børn vokser lynhurtigt og pludselig skal de starte i skolen, hvilket betyder, at der de næste mange år (udover legetøjet) vil blive tilført en lind strøm af penalhuse, skoletasker, papirer, kladdehæfter og bøger til dit hjem. Dertil kommer alle de ting, som barnet skal bruge til sine fritidsinteresser. Nå ja, og så skal du også lige have plads til de hundredvis af tegninger, lerfigurer, bordskånere osv., som dit barn laver i skolen.

Før du får set dig om, er dit barn pludselig blevet teenager, og så er det slut med legesager, prinsessesenge og Disney lamper. Alt det barnlige pjat skal væk, og det kan kun gå for langsomt. Nu skal børneværelset i stedet fyldes op med TV, computer, stueagtige møbler og en masse lækkert tøj. Måske begynder barnet også selv at arbejde, og tjener dermed sine egne penge som kan bruges på endnu flere ting og endnu mere tøj.

Derfor: ryd op i børnenes ting - ofte! Så undgår du, at alle ovenstående ting ender som rod i dit hjem.


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  Nyhedsbrev Novmber 2008
Kommentér på:
Nyhedsbrev Novmber 2008

Du skal være medlem af gruppen for at kunne kommentere.
Gå til gruppens forside




Annonce