{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
2.299 visninger | Oprettet:

Wow GRAVID!!! Virkelig bag på mig... {{forumTopicSubject}}

Hej piger.

Jeg ved ikke, om nogen af jer kan huske mig og vores kamp for at blive gravide? Jeg droppede det helt, og stoppede med behandling og gik all in med min hest for ca. 1½ år siden.

Jeg har taget Metformin som har gjort mit PCO acceptabelt. Fik jeg i USA óg startede 1 maj. Og samtidig været enorm syg i min mave med morbus crohn, som gjorde jeg tabte 10 kg.

Min historie er gået rigtig, rigtig stærk, og det er enormt surrealistisk. I mandags fik jeg pludselig kvalme og opkast ved morgenmad, så var sikker på jeg var syg i maven igen. Kvalmen fortsatte tirsdag, og min altid optimistiske mand mente, jeg burde prøve en test (havde 1 med hjem fra USA i slut april). Jaja, det har jeg jo prøvet 100 gange og altid været negativ, så det havde jeg ikke meget lyst til. Og med PCO er det jo ret kendt, ens mens kommer og går som den lyster.
Tog den alligevel kl. 23 om aftenen, og den var knaldpositiv. Jeg begyndte at ryste og fik absolut intet søvn den nat.
Torsdag skulle jeg til lægen pga underlivssmerter (en tid jeg havde booket ugen før), da jeg ikke gad have ondt mere.
Han bekræftede min graviditet ved en GYN undersøgelse, livmoderen var vokset og virkede ikke til at have nogle udfyldninger til siderne. Fik alligevel taget en blodprøve, da jeg jo har været ekstrauterin gravid før. Og jeg var nervøs pga smerterne samt de 2 tests, jeg havde taget fra Netto, var ikke synderligt positive (jo tydelige nok men ikke knaldrøde).

Fredag fik jeg svaret: Lægen sagde, at jeg er MEGET, MEGET gravid, da mit HCG ligger på 90.000 smiley
Lægen er nu kun sikker på, jeg er i 1. trimester pga det høje tal, men det er sandsynligt det er omkring 8. uge. Og ekstrauterin graviditet er meget usandsynligt pga det høje tal.
Ikke noget at sige til jeg har kvalme hver dag smiley

Jeg skal skannes på mandag pga vi skal have set, hvor langt jeg er henne samt om jeg alligevel skulle være ekstrauterin gravid mod alle odds.

Og alt dette på trods af jeg har levet som ikke gravid: drukket mig hønefuld x flere, motioneret og levet uhensigtsmæssigt samt haft parforholdet oppe til revision.

Så alt i alt burde jeg jo være lykkelig; sådan at blive gravid naturligt. Men nu har jeg lige lagt mit liv efter at være barnløs, så jeg har store planer med hesten, og vi rykker virkelig frem på stævnepladserne.
Ydermere fik parforholdet sig et ordentlig knæk, da vi skulle købe hus sammen og manden så trak sig, da det blev alvor og sagde nogle træls ting.. Så vi var nærmest kun sammen fordi det er nemmest-agtig.. Og fordi jeg stadig elsker ham, men er ked af vi ikke vil det samme i livet.... Og så står jeg her gravid, og ved ikke hvad f*nden jeg skal stille op med det hele...
Men er uddannet, har fast job, bil, rækkehus med masser af plads til ekstra baby, 2 katte og 1 hund og kører derud af med karriere.. Miljøet til en baby er sådan set gode nok..

Hvad havde i gjort, kære kvinder? Når livet sådan overrasker jer..


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  Wow GRAVID!!! Virkelig bag på mig...
  • #1   4. okt 2014 Og lol ja, har ikke haft et eneste symptom, så det er virkelig kommet bag på mig..

  • #2   4. okt 2014 Tillykke! smiley

    Det er da bare helt vildt fedt, selvom jeg godt kan forstå det kommer lidt bag på dig.. Men mon ikke I bare lige skal vænne jer til tanken? smiley


  • #3   4. okt 2014 Altså manden er jo dybt lykkelig, det er vist mere mig, der har det som om jeg er med i en drøm...

  • #4   4. okt 2014 Hmmmm
    Først stort tillykke med at det endelig lykkedes.....

    Hvad siger manden og har I planer sammen stadig?


  • #5   4. okt 2014 Ja, han er jo dybt lykkelig som skrevet. Og han har vel stadig planer med mig, for det var jo ham, der skabte sig i forbindelse med huskøbet.
    Egentlig oprigtig havde jeg ikke længere den slags fremtidsplaner med ham pga det der skete. Så det er lige det, jeg tænker lidt over.. Synes jo ikke hans opførsel fra dengang er blevet mere korrekt, "bare" fordi jeg nu er gravid...


  • #6   4. okt 2014 Stort tillykke!! smiley

  • Nanna Marie
    Nanna Marie Tilmeldt:
    dec 2011

    Følger: 1 Emner: 20 Svar: 340
    #7   4. okt 2014 TILLYKKE!!! smiley smiley

  • #8   4. okt 2014 Stort tillykke!! Hvor er det fantastisk det er lykkedes, og så på naturlig vis! smiley

    I din situation havde jeg, uanset hvad, beholdt barnet. Ved ikke om du tænker i andre baner, men dette er jo måske din eneste chance for at få et barn.

    Alt held og lykke herfra! smiley


  • #9   5. okt 2014 stort tillykke.

    jeg tror også jeg havde valgt at beholde barnet ligemeget hvad. du skal sikkert os lige finde ud af at du er blevet gravid af dig selv. tænker lidt med din mand at i skal vel havde snakket ordenligt ud og det der skete, hvis i ikke har fået det gjort.

    held og lykke herfra


  • #10   5. okt 2014 Det har vi ikke fået gjort, for jeg har stadig ikke tilgivet ham det. Jeg fik et ordentlig knæk i mine følelser til ham, og jeg har stadig ikke bestemt mig for om jeg vil blive sammen med ham.

    Lægen har spurgt, om jeg ville beholde og fik fremstammet et ja, men jeg er slet ikke sikker, for jeg har jo som sagt planlagt et liv uden og vi er jo ikke helt i orden i parforholdet..

    Jeg har heller ikke turdet fortælle min mor det, da hun ved, jeg har lyst til at forlade ham pga det der skete (de har heller ikke tilgivet ham), og har sagt jeg i hvert fald ikke ville habe børn med ham nu.. Og hvad er man så; gravid.. Hvordan får jeg fortalt min familie det?...


  • #11   5. okt 2014 Pu ja så er det jo ikke nemt. Det skal jo helst være et ønske barn. Nu ved jeg jo ikke hvad han har sagt, men lyder til det var været noget rigtigt grimt. Selvom det svært at skulle snakke med ham om det, synes jeg du ville prøve på det. For at forklare ham, hvor dum han har været.

    I forhold til baby synes jeg du skal se hvor langt du er henne og så tage en snak med din læge om hvordan du har det og så selv tænke det igemmen. Om du er klar til at tage chancen ved at få en abort og så kunne kunne efter. Eller stå måske alene med et barn.


  • #12   6. okt 2014 Tillykke med din positive test! Men øv, at du står i denne situation med forholdet der er lidt uvist...
    Hvordan gik scanning idag?


  • #13   7. okt 2014 Fint, baby er levende. Jeg så hjerteblink og er 7+1 nu..
    Alt er i orden.

    Jeg har stadig ikke talt det igennem, men har fået fortalt mine forældre det, som blev fuldstændig himmel-lykkelige. Så tror jeg ender med at beholde barnet, men er ikke sikker endnu.


  • #14   7. okt 2014 Jeg er sikker på du vælger det rigtige for dig. Håber det bedste for dig knus

  • #15   8. okt 2014 Først kæmpe tillykke!!! smiley

    Og så vil jeg lige spørge dig om, hvordan du havde planlagt et liv uden barn i stedet? for jeg tænker, at hvis det er i forbindelse med hest, så behøver det jo ikke at være udelukket pga. barn smiley i starten når barnet er helt lille er det selvfølgelig ikke så let, men når der er gået lidt flere år, så vil det højst sandsynligt nyde at være med.

    Jeg var slet ikke parat til at få barn, og jeg var slet ikke sikker på at jeg skulle have et, men hvor er jeg glad for at jeg alligevel beholdt! Og det var jo slet ikke så bøvlet og svært som jeg havde indtrykket af.
    Jeg tror bare at du vil komme til at fortryde hvis du fravælger det. På et tidspunkt har du kommet over det største eventyr med hesten, og så tror jeg at du vil fortryde i mange år at du valgte måske din eneste chance nogensinde fra.

    til gengæld tror jeg ikke du kommer til at fortryde at du alligevel valgte barnet smiley

    om nogle år kan dig og dit barn lave mange af de ting sammen. Om så du er sammen med ham eller ej. Det bliver stadig et skønt barn. Og så finder du nok en ny kæreste på et tidspunkt der gerne vil være hjemme en eftermiddag med den lille mens du er ude med hest.

    Man finder ud af det hele på den ene eller andne måde hvis man vil smiley Det skal nok komme til at gå helt fint. Det er jeg sikker på


  • #16   12. okt 2014 Jeanne - hold op hvor har du lige fattet, hvad det drejer sig om. Det er lige nøjagtig sådan jeg tænker.
    Og ja, jeg er også bange for at komme til at fortryde, hvis jeg får fjernet barnet, da jeg har så svært ved det og endelig er den i live og ligger det rigtige sted..
    Har snakket meget om det og tror også, jeg beholder men er stadig ikke helt sikker.

    Men tusind tak for.dine.tanker - de var super gode at få.med på vejen. Knus


  • #17   13. okt 2014 Eeeeej..
    Jeg er SÅ sjældent på BG.. Og så logger jeg på og ser sådan et fantastisk opslag!
    Hvor er jeg glad på jeres vegne (også selvom du ikke helt er det endnu) hehe..
    Kan huske vi begge blev gravide - og begge mistede..
    Hvor er det vildt det er lykkeds med en øko-baby..
    Håber i begge bliver lige glade.. Det er da intet mindre end fantastisk..

    Har ikke læst de andre indlæg - har du været til scanning?


  • #18   13. okt 2014 Ja, jeg var til skanning for en uge siden hvor vi så hjerteblink og en baby i livmoderen. Så alt er egentlig helt i orden. Har fået lavet vandrejournal.
    Jeg er allerede mere og mere glad for det, blandt andet fordi alle andre omgang mig er lykkelige.
    Eneste skår i glæden er jo som sagt min hest smiley

    Men tak Christina


  • #19   11. nov 2014 Jeg har jo selv haft de tanker og var dybt frustreret engang. Hendes far ville have hende og tvang mig nærmest til det på en ret grum måde. Jeg var bare slet ikke klar og frygtede at miste mit liv. Særligt når jeg kiggede på min egen mor og tænkte at hun nærmest intet liv havde fordi hun aldrig lavede noget udenfor huset. Hun sagde så at hun altid havde været sådan, men jeg blev hverken anderledes eller mistede mit liv.
    Den dag i dag kan jeg slet ikke holde ud at tænke tanken om at hun måske slet ikke havde været der. Ens liv bliver fyldt på en helt anden måde.

    Jeg havde ellers aldrig været til børn. Jeg havde ikke engang passet et, for det skræmte mig faktisk lidt. Nok fordi jeg var rigtig dårlig til dem og ikke vidste hvad jeg skulle sige til sådan nogen. Og som 20-årig havde jeg også tanken om at ens liv bare var slut når man blev mor.

    Laver du noget til daglig? hvis du ikke gør, så skal den lille jo også i dagpleje og socialiseres på et tidspunkt. Så har du meget af dagen der til hest, og til hvad du har lyst til.
    Vi måtte ikke hente børn før kl. 15.00 fordi de sov eftermiddagslur, så den til indtil jeg måtte hente, der tog jeg på shopping og café med veninderne fra klassen efter skole.

    Men jo, det er hårdt når man kun går hjemme på barsel -eller det syntes jeg, fordi jeg bare ikke er god til at gå som hjemmemor. Jeg har for meget krudt bagi og vil gerne lave ting hele tiden. Nu var hun heller ikke et let barn som lille og havde svær kolik, men de ting betaler sig så meget tilbage.

    Jeg er helt sikker på at du ikke mister det liv du frygter, og så er det heller ikke kun biofar der er den eneste mulighed for at kunne komme ud og lave ting på egen hånd. Så spring ud i det, og så kommer der en ny sød fyr i stedet. Jeg kender ingen fyre der har fravalgt en pige pga. barn (noget mange også kan frygte bliver en vanskelighed, og som jeg også troede ville blive et problem)


  • #20   11. nov 2014 Jeg er i dag 12+3, så jeg endte med at beholde babyen.
    Jeg er dybt lykkelig, og har ikke det store betænkligheder mere, men tænker stadig indimellem på min elskede hest og tvivler på, jeg nogensinde kommer i gang med at ride igen smiley
    Jeg er stadig sammen med manden, men tager 1 dag ad gangen ang vores parforhold.

    Jeg er uddannet sygeplejerske og arbejder fuld tid samt er TR, så bruger en del fritid på mit arbejde også. Så jeg kommer ikke til at kede mig, men jeg vil frygtelig gerne ud at ride stortset hver dag. Og min familie bor langt væk, så ved ikke hvordan jeg skal få det til at gå op.


  • #21   24. jan 2015 Er det i alle dagtimerne du arbejder?
    Jeg er sikker på at du nok skal komme til at ride igen. Når du vil ud og ride, tænker jeg at manden bare kan være hjemme ved den lille, som du selv ville have Været hvis han var ude et sted

    Og selvom du måske ender med at gå fra ham før eller siden, så er der sikkert en anden ny mand i dit liv der hellere end gerne er derhjemme mens du tager ud og rider. Hvis han alligevel ingen planer har, eller bare vil slappe af og se tv, har du intet til hinder for at tage afsted smiley
    så vil der også være en far der skal have barnet hver anden weekend eller mere, alt efter hvad man aftaler. Med tiden vil det også blive lettere. Det første år er hårdt, men det bliver væsentligt lettere.
    Det kan også være at du hurtigt får en der selv gerne vil med og hurtigt selv lærer at ride.

    Ved du hvilket køn det bliver?


  • #22   24. jan 2015 Nej, jeg arbejder både dagvagt og aftenvagt.
    Min mand er desværre ikke særlig støttende ang ridning, så der er ingen hjælp at hente der.
    Det bliver en lille dreng smiley håber ogsp han bliver hesteinteresseret, men han kan desværre ikke ride på min hest. Den er alt for høj og for vild. Så at tage barnet med i stalden er ikke en mulighed, da min hest kræver fuld opmærksomhed og tåler ikke høje lyde og afbrydelser.

    Så jeg tvivler desværre meget smiley


Kommentér på:
Wow GRAVID!!! Virkelig bag på mig...

Annonce