{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
4.227 visninger | Oprettet:

Nakkefold {{forumTopicSubject}}

Ja sagen er den at vi har været til nakkefoldskanning og det ser ikke så godt ud. Vi fik chancen 1;117 og skal derfor have lavet en moderkage prøve. Men tænkte på kan babyen godt have en for stor nakkefold uden der er noget galt.? andre der har prøvet det.?


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  Nakkefold
  • #1   1. sep 2012 Ja vi fik 1:23 og alt var som det skal være, men det var verdens længste dage før vi fik det dejligt svar, og jeg havde meget svært ved at forholde mig til baby.

    Jeg fik mange svar på min tråd hvor folk havde oplevelse lignende der var endda en der havde 1:4 og har idag en dejlig rask dreng.

    Du er nødtil at huske der stadig er 17 raske og kun 1 der ikke vil være det.


  • #2   1. sep 2012 ja vi fik 1:4 og alligevel har vi idag en dejlig( og forholdsvis smiley normal ) søn på 4,5 men jeg må indrømme at det var nogle hårde måneder til han var født og vi selv kunne konstatere at han var som han sku være - trods moderkageprøve og rigtig mange hjertescanninger var jeg hele tiden bange for at der alligevel var "noget"

    når man får tallet er der jo flere ting der har indflydelse udover nakkefoldens tykkelse også mors alder, blodprøverne f.eks hormon indhold spiller ind. hos os var det Antons nakkefold der endda var meget tyk samt min alder, mine blodprøver var faktisk fine.


  • #3   1. sep 2012 Jeg gik i klasse med en der fik tallet 1:19 og hun fik en sund og rask pige smiley

  • #4   1. sep 2012 Ja det kan de godt...

  • #5   2. sep 2012 Sender en masse positive tanker afsted!
    Vi fik tallet 1:140 og det var en meget lang ventetid før vi fik besked på biopsien - alt var som det skal være og det er jeg sikker på det også er hos dig!
    Sygeplejersken sagde til os, at vi skulle forestille os 140 gravide fuldstændig identiske med mig - kun 1 af dem fik et barn med downs syndrom! Men det var alligevel virkelig svært at tænke positivt i den tid!


  • #6   2. sep 2012 Men er det ikke også noget med at der er stor sandsyndlighed for andre fejl blandet hjerte fejl?

  • #7   2. sep 2012 vi fik ihvertfald en del hjertescanninger af en specialist fra skejby ( men de blev lavet på OUH ) men det tror jeg kommer an på "hvordan det hele ser ud" altså hvad der var udslagsgivende for det dårlige tal etc. jeg var helt henne midt i november ( d.v.s 6 mrd henne ) inde de frikendte anton nogenlunde - jeg måtte dog ikke føde uden en børnelæge tilstede men hans hjerte er altså fuldstændig fint :-)))
    jeg kender til flere hvor man ikke har iværksat yderligere undersøgelse udover modekagebiopsien


  • #8   2. sep 2012 Jeg fik afvide at når nakkefolden er 3 mm og over er ser en lille risiko for hjertefejl, vi fik en ekstra scanning på Skejby hvor der var en børne hjertespecialist med og så for vi igen ummiddelbart efter md scanning. Men det er kun hvis NF er over d 3 mm

  • #9   2. sep 2012 det var pga forstørret nakkefold men ved ikke hvor stor. det ville jordmorder ikke sige men vil nu spørge på mandag til biopsien.

Kommentér på:
Nakkefold

Annonce