{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
618 visninger | Oprettet:

Start dagpleje eller vent?? {{forumTopicSubject}}

Jeg vil bare lige høre, hvad I ville gøre, hvis I stod i vores situation.


Min barsel stopper d. 17 april og har så små 8 feriedage bagefter og vil så betyde Lærke skal i dagpleje omkring 1. maj (hvis jeg får arb., står pt uden). men min kæreste går på ferie/afspassering ca . 5 juni og indtil 1 august...

Vi overvejer så lidt om vi skal forsøge og finde nogle familiemedlemmer der kan hjælpe med at passe hende i de 5 uger, hvor vi begge arbejder. Det vil jo så betyde vi kan spare 3 måneders dagpleje...
Gør vi det ikke, bliver det garanteret noget med hun starter ca 1. maj, og så går min kæreste jo så på ferie en lille månede efter og så kommer hun jo ikke i dagpleje før 1 august igen.

Mit spørgsmål er så. Er det svært for hende, hvis hun først kommer ud og bliver passet fra 1 august, hvor hun altså er 14 måneder?
Eller hvis hun starter op, er der halvanden måned og så ikke kommer i to måneder...

HHvad ville I gøre

håber I forstår hvad jeg mener og det ikke bliver for indviklet..


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  Start dagpleje eller vent??
  • #1   28. dec 2008 Jeg synes det er længe at vente 5 uger med at starte i dp

  • #2   28. dec 2008 Tænk på, det er jo ikke kun for din skyld, din datter skal i dp, det er utrolog vigtigt hun bliver socialiseret med andre børn. jeg regner med mac skal starte dp når han måske er 10 mdr gammel

  • #3   28. dec 2008 glemte lige en vigtig del - hun bliver 1 år 30. maj.

    jeg ved godt det er vigtigt hun bliver socialiseret... men tror nu ikke det er de 3 måneder der gør at hun ikke får nogen legekammerater når hun bliver større... når først hun er startet så kommer hun jo ikke ud af pasningssystemet før om mange mange år....!

    men af hvad jeg kan komme frem til her, så synes i 1. maj frem for 1. august!
    men så skal i så også tænke på vi går lige ind i ferien, hvor hun ikke vil komme der ret meget, da kæresten jo som sagt har ferie...!


  • #4   28. dec 2008 Malik startede 3 dage før hans 1 års fødselsdag og han var ikke asocial eller bagud eller noget. Tværtimod var/er han et rigtigt godt selvværd og en god tro på sig selv.. ( siger ikke at det har noget at gøre med at han kom i DP sent *G* Men det taler da i hvert fald ikke imod det )

    Sunde og raske børn er gode til at indrette sig efter forholdene og hvis det stod til mig så ville jeg ikke tro at mit barn blev en særling af først at komme i DP som 14 mdrs smiley


  • #6   29. dec 2008 Det var ham selv der kom med ideen, eftersom han ikke er ret god til og komme op og morgenen... så vil han hellere ligge og morgenhygge end og skal tænke på og skal aflevere Lærke inden klokken et eller andet...!

    Jeg ved godt jeg skal tage efter hvad der er vigtigst for barnet, og det vil jeg også gøre, men synes det er lidt svært og lige kende sit barn på dette punkt, når hun er 7 måneder!
    Men jeg tænker lidt, når man er 11 måneder gammel og skal starte i dagpeje og være der i 5 uger og så skal man væk derfra i ca 8 uger og så tilbage igen, det kunne jeg forestille mig, er svært for sådan en bette en!


  • #7   29. dec 2008 hvis I har noget familie der gider at passe de 5 uger, så ville jeg klart vente.
    et barn bliver ikke asocialt af at vente med at komme i DP, det er jo de færreste der isolere sig selv og barnet fra omverdenen, jeg synes da det er dejligt for jer at I har muligheden


  • #8   29. dec 2008 det ligner lidt vores dilemma.....

    jeg stopper barsel/ferie 8 juni
    min mand og børn starter ferie sidst i juni og jeg igen sidst i juli/først i august.

    vi har valgt denne løsning:
    Min datter har læseferie i de 14 dage-3 uger der er et problem ( fra 8 juni til 26 juni) hun passer så Anton og de dage hvor hun ikke kan, tager farmor ham.

    han er så indskrevet til dagpleje 1 -7 og den måned , hvor dagplejen jo nok holder ferie det meste af tiden, vil vi gå på besøg , hvis det kan lade sig gøre, i de første 14 dage af august vil vi lige så stille kører ham ind.

    Anton vil være 17 mrd -18 mrd når han starter i dagpleje.

    jeg syntes da det lyder fedt at far og datter kan nyde hinanden i flere uger i træk- super !!! det vil min man d da være grøn af misundelse over.


  • #9   29. dec 2008 vi har ikke valgt udfra økonomien men udfra at vi gerne vil beholde Anton hjemme længst muligt......

    Jeg vil give ditte ret - børn bliver ikke asociale af at gå hjemme og slet ikke i den alder......



Kommentér på:
Start dagpleje eller vent??

Annonce