{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
1.149 visninger | Oprettet:

Ej Altså {{forumTopicSubject}}

Her blev jeg så glad da jeg så at det var oprette et nyt forum...BABY, nu er jeg så ogs på KG og HG er er ret vant til Brok Brok Brok i disse tider skulle vi måske sige GOK GOK GOK ( God Påske ;o) ) så ser jeg sørme at de fleste tråde herinde også er GOK GOK GOK...
Hvorfor er der regler for det, hvorfor må man ikke det, hvorfor skal billederne være af børn under 3 år osv.
Tjaaa min logik siger mig at dette er et Baby forum, så kan man jo så diskuterer hvilken alder et barn skal have for ikke at være baby mere.

Istedet for at ødelægger jeres påske stemning så forslå da at der også bliver lavet et børne galleri, i bruger en masse krudt på at hælde galde ud herinde, endda på folk som ikke kan gøre fra eller til... Skriv dog en mail til admin... I skal bare trykke på det link oppe til højre der hedder KONTAKT ;o)

Nå men syntes altså at der går for meget krudt og tid på GOK GOK GOK i alting, være nu glade og søde ved hinanden... det er faktisk ikke så svært... og vi vil jo alle gerne være rigtig gode eksempler for vores børn/babyer ikk ;o)

Rigtig god Påske til jer alle....


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  Ej Altså
  • #1   20. mar 2008 jeg tænker også øv jeg oprettede min søn i går og slettede ham i dag og så venter jeg til uroen har lagt sig, og til jeg er rigtig sikker. jeg havde alligevel kun fået en kommentar på 24 timer og ikke givet nogen for hvad skal man skrive til forældres aller helligste, men vil stadig benytte forum =)

  • #2   20. mar 2008 Ditte hvorfor slettede du ham ?

  • #3   20. mar 2008 Og vil lige indskyde at alle børn er velkomne men så er det i fotoalbummet de skal være såfremt de er over 3 år ;o)

    Fotoprofiler er for babyere som anses for at være mellem 0 og 3 år.


  • #4   20. mar 2008 jamen jeg syntes det er meget useriøst endnu, der er mage der har udnyttet at det var gratis bare for at svine os andre til at vi kunne finde på at udstille vores babyer og bla bla og min søn er jo det vigste i verden og så snakkede de om pædofile og da jeg selv er misbrugt fra jeg var 3 til jeg var 15 gør det at det er det blødeste pungt jeg har overhovedet, min bæste gave og mit værste marerit er ikke en god kompination

  • #5   20. mar 2008 -Ditte, men vi forsøger jo at oprette det så her er plads til alle.
    Og vi er lige kommet igang.

    At der så er de unge fra de forskellige gallerier er jo uheldigt, men vi forsøger slette og fryse når vi ser dem.

    Men vi må håbe de snart finder på noget andet at lave end at spamme her på Babygalleriet.


  • #6   20. mar 2008 Også håber jeg da du har lyst til at oprette din søn igen ;o)

  • #7   20. mar 2008 det har jeg klart, det er også derfor jeg bliver her jeg venter til uroen har lagt sig og så kommer vi på igen

  • #8   20. mar 2008 Det var godt ;o)

  • #9   20. mar 2008 Ja jeg bliver oprigtig ked af det, når jeg sidder, og læser det ene opstød efter det andet, jeg syntes faktisk at der er rigeligt negativitet ude i verdenen, og så syntes jeg at det ville være rart med lidt fred, og fordragelighed, når vi sidder hjemme i vores stuer og hygger os bag skærmen... og det er vel derfor at vi sidder her... for at slappe af og hygge os ;o)

    Livet er for kort til negativitet.... Nyd dog den fred I kan få og slap af, der er rigeligt at bruge krudt på ;o)


  • #10   21. mar 2008 ditte a... jeg kan ikke helt forstå dem som siger vi udstiller vores babyér.. jeg er kun her inde for at give gode råd og for at få hjælp fra andre...

    det er vil i bund og grund også derfor siden er blevet lavet?


  • #11   23. mar 2008 hørt hørt..


Kommentér på:
Ej Altså

Annonce