{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
1.759 visninger | Oprettet:

Victors tavs {{forumTopicSubject}}

Få Victor hjem til sin far!!!!
Underskriftsindsamlingen er oprettet af Jannie petersen d. 08/06-2011.
Kontakt Jannie petersen her.

Her kan du læse hvad der er sket før tvangsfuldbyrdelsen i 2010

* Victor har opholdt sig hos far siden efteråret 2006, og har haft bopælsadresse hos far siden aug. 2007. I perioden derfra og frem til november 2009 har mor ikke passet sit samvær efter aftalen og det har skabt store problemer for Victors trivsel, da mor ikke har evnet at tage ordentligt vare på ham. Der blev lavet en børnesagkyndig undersøgelse, som var fyldt med fejl. Moren søger i november 2009 om fastsættelse af 7/7 ordning (i håb om at få bopælsadressen og alt det der følger med) - mor får lov at rette i den børnesagkyndige undersøgelse, faren ser intet til den før han får udleveret den til mødet omkring samvær.

* De erkender i statsforvaltningen, at undersøgelsen ikke er valid, men vælger alligevel at bruge den i deres afgørelse. Moren får herefter fastsat midlertidig 7/7 ordning.

* Moren søger om bopæl og fuld forældremyndighed.

* I februar 2010 vinder Oscar (faren) bopælen i retten. De vurderer at Oscar er Victors primære omsorgsperson og han er den der bedst kan sikre Victor en stabil hverdag og sørge for samvær med moren. Den fælles forældremyndighed fortsætter, moren skal have weekendsamvær hver 14 dag fra fredag til søndag.

* Mor anker sagen til landsretten.

* I maj 2010 vinder Oscar igen bopælen i landsretten, fælles forældremyndighed fortsætter. Spørgsmålet om samvær lægges over på statsforvaltningen - 7/7 ordning fortsætter derfor indtil der bliver lavet en ny samværsaftale.

* Victor skal starte i skole i august 2010.

* Oscar ønsker at flytte inden skolestart, for at skabe bedre betingelser for Victor og mere ro i tilværelsen, da moren konstant
skaber problemer der skaber uro i Victors hverdag.

* Oscar kontakter statsforvaltningen for at rådføre sig mht. flytning. Her får af vide at han bare kan flytte og at der ingen problemer er i det, da han har bopælen. (Moren bliver varslet 6 uger før flytning, i henhold til reglerne)

* Oscar udarbejder et samværsforslag til Statsforvaltningen/Victors mor - hvor hun i allerhøjeste grad bliver tilgodeset bedst muligt. Dvs. hver 2 weekend, mange ferie/helligdage og fornuftigt sammensat så hun har ham i længere perioder af gangen.

* Flytningen bliver planlagt. Victor indmeldes til skolestart efter sommerferien og alt praktisk er på plads.

* Oscar bliver nu indkaldt til vejledningsmøde/fastsættelse af samvær.Til hans store overraskelse handler mødet ikke om samvær, men i stedet har Victors mor søgt midlertidig bopæl og fuldforældremyndighed på baggrund af flytningen. Hun lover statsforvaltningen at hun vil bibeholde den tætte kontakt Victor har til sine bedsteforældre (på fars side), og at hun ikke mener Victor er skoleklar. Derfor har aftalt med børnehaven at han kan fortsætte der. Begge dele er løgn. Der var ingen aftale med børnehaven, og hun har på ingen måde kontakt til Oscars forældre.

* Statsforvaltningen vælger ikke at undersøge de oplysninger de har fået, og overdrager bopælen midlertidigt til mor, indtil retten kan afgøre hvor han skal bo, da begge forældre anmoder om af få sagen bragt for retten igen.

* Oscar skal have Victor i uge 29 (2010), men han bliver ikke afleveret af moren i børnehave hvor han skulle hentes. Først d. 30 Juli bliver han afleveret til samvær (som er den eneste dag børnehaven har set Victor, selvom han skulle have fortsat udfra hvad moren lovede statsforvaltningen).

* Victor reagerer kraftigt i dagene efter, sover dårligt, får vredesudbrud, tisser i bukserne og fortæller mange bekymrende ting - ligesom han plejer når han har været hos sin mor. Victor vil ikke hjem til sin mor, derfor vælger Oscar derfor at beholde ham og finde ud af hvad de så skal gøre. (Moren får selvfølgelig besked om dette)

* Victor begynder at falde til ro, nyder at lege med lillebror, bliver mere og mere sig selv, og får bedre styr på tisseriet og sine mareridt. Han er så glad i de dage han er hos sin far.

* Mor politianmelder Oscar for at være gået under jorden med Victor (velvidende om at hvor han opholder sig)

* Hun sender en anmodning til fogedretten om udlevering af Victor, hvor hun skriver at hun frygter for sin søns skæbne, at faren er desperat og farlig, og at han er gået under jorden med Victor. Alt sammen løgn.

* Oscar bliver ringet op af fogedretten og får en kort snak, samt information om dato for retsmøde. Han får af vide at han skal komme ind med dokumenter til dommeren, hvis han har nogen indsigelser imod hendes anmodning. Oscar vælger at møde personligt op i fogedretten 20 min efter, for at fortælle at han IKKE er gået under jorden, og at Victor har det godt og befinder sig hos ham. Et modsvar til morens anmodning bliver skrevet.

* D. 9 august møder begge forældre i fogedretten, og dommeren udviser stor forståelse for, hvorfor Victor ikke er afleveret til hans mor. Hun mener statsforvaltningens midlertidige afgørelse er helt hen i vejret. Dog bliver Oscar bedt om at aflevere Victor i København samme dag kl. 19.00. Victor vil ikke hjem og bliver derfor ikke udleveret. Mor bliver telefonisk informeret om at han ikke kommer - hun kontakter igen fogedretten, uden at fortælle at hun er blevet kontaktet og HAR fået af vide at han ikke kom.

* Hun får nu Victors sagsbehandler til at kontakte fogedretten, for at fortælle at det er meget vigtigt at Victor kommer hjem, da det er blevet besluttet at han skal fortsætte 1 år i børnehave.

* Morens advokat anmoder om tavngsfuldbyrdelse med magtanvendelse. Fogedretten vurderer nu, på baggrund af morens oplysninger, at sansynligheden for at Victor opholder sig på farens bopæl er meget lille, og at det forventes at de ikke er hjemme når de kommer.

* 12. august Kl. 18.05 ringer det på døren og deres overraskelse var stor da døren blev åbnet. Morens billede hang pludselig ikke sammen. Hvor er den farlige far og hvor er den stakkels Victor som hun er så bekymret for, at hun ligefrem frygter for hans skæbne. Det de kom til, var en familie, legende børn - en almindelig hverdagsaften hvor aftensmaden er klar og alt ånder ro og fred.

* Kort tid efter bliver videokameraet tændt, og "Tvangsfuldbyrdelsen 2010" bliver optaget.

victorstarv.dk

skriv under vis du mener han skal hjem igen...

http://onlineunderskrift.dk/underskriftsindsamling/vis-alle-underskrifter/2766-Få-Victor-hjem-til-sin-far!!!!/#div_signatures <-- Skriv under og gør en forskel for lille Victor smiley

http://ekstrabladet.dk/minsag/article1564325.ece <-- FILM må advare det er IKKE or sarte sjæle </3

http://www.facebook.com/l.php?u=http%3A%2F%2Fsoundcloud.com%2Fvictortarv%2Fvalbyvanvid&h=a8d02 <-- Optagelser fra samtaler med statsforvaltningen.


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  Victors tavs
  • #1   15. jun 2011 STAKKELS barn..Vil ikke sidde og vurdere hvor barnet hører til, syntes godt nok heller ikke ligefrem faren håndtere det særlig godt. Taler grimt om moren i barnets nærvær (siger mor er skør i hovedet) er bare heller ikke ok

  • #2   15. jun 2011 Min vurdering synes jeg fadderen klare det rigtig godt, vil slet ikke kunne forstille mig hvordan jeg ville håndtere det hvis der ville banke på min dør og der stod en flok mennesker der var klar til at tage min datter med sig. Han er faktisk rigtig rolig synes jeg hvis man tænker på hvad det handler om!

  • #3   15. jun 2011 Puha det er godt nok trist at det skal være sådan smiley
    Kan heller ikke sidde og afgøre hvem der skal have Victor, men ud fra det der lyder det som om moren ikke er helt rask, og prøver at gøre faren til en dårlig far for at hun kan få Victor hjem..

    Tror faren har sagt det i frustration, ja det er ikke heldigt sagt foran drengen, men de er vist alle ret opkørte over situationen, og tror de er ret chokket over de pludselig kommer og henter Victor smiley

    Synes det er godt faren valgte at optage det hele, da det er et bevis på hvad der skete..


  • #4   15. jun 2011 dset du skriver under på er om sagen skal tages op igen og vudres fra alle sider da dreng eller far ikke har fået ord indført eller familie medlemmer.

Kommentér på:
Victors tavs

Annonce