{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
1.072 visninger | Oprettet:

vuggestue kontra dagpleje {{forumTopicSubject}}

vi har en pige på knap to, som går i dagpleje. Hun havde en meget uheldig start, hendes første dagplejer på ingen måde en succes, hun var ikk glad for at være der, oveni var dagplejeren meget ofte syg, så vi nåede ca seks forskellige gæstedagplejere + alle de gange jeg holdte hende hjemme på de 5 måneder, hun var der.

Hende hun er ved nu, er vi glade for... vi synes måske ikke, at hun aktiverer børnene helt vildt, men hun har skabt ro og trygge rammer for vores pige, som nu er glad for at komme afsted.

situationen er så den, at her omkring marts stopper de tre andre børn deroppe, fordi de skal i børnehave.. vores bekymring er jo så, at der garanteret kommer tre små derop, så vores pige skal være ene store det næste års tid.. har snakket med vores dagplejer om det, hun synes også, det er problematisk, fordi med tre små vil det være meget svært at aktivere den store på en ordentlig måde.

vores barn nr to på lige nu otte måneder er skrevet op til også at komme derop.

har undersøgt mulighederne, og der er rent faktisk to ledige pladser til vores børn i en mindre vuggestue.. spørgsmålet er bare, om vi kan byde vores datter endnu et skift??? men hvad er værst?? et skift mere, eller et år i kedsomhed???

har selvfølgelig ringet til pladsanvisningen for at høre, om der muligvis kom én stor mere derop og så to små, for det ville jo være perfekt.. men de vil ikk love noget som helst...

det blev en laaang smøre, tak til dem, der gider læse sig igennem det hele:-)


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  vuggestue kontra dagpleje
Kommentér på:
vuggestue kontra dagpleje

Annonce