Vores hus ! <3 Vores hus ! <3 Vores hus ! <3 Vores hus ! <3 Vores hus ! <3
Alexandra
Følg
Følger Følg ikke

Alexandra

Kvinde, 35 år, Østjylland
Oprettet: 19. okt 2012
Offline - Senest online: 28. maj 2014 Bruger er på filterliste

Mit navn er Alexandra og jeg studerer Cand.ling.merc i spansk og international erhvervskommunikation og bliver færdig i sommeren 2014 :)
Jeg har jordens dejligste kæreste, som jeg har været sammen med i 3 1/2 år, og sammen har vi en dejlig border collie ved navn Milo <3
Vi har netop købt vores første hus og glæder os naturligvis til at skabe et dejligt hjem og gode rammer for vores fælles fremtid med ægteskab og selvfølgelig børn.
Jeg er nok en smule gammeldags, men både min kæreste og jeg har hele tiden været enige om at vi først skal begynde at snakke børn når rammerne, både de fysiske og de økonomiske, er helt på plads :) Tanken om at skulle være gravid og have baby i en lille 2 værelses på 3. sal, mens jeg er under uddannelse og min kæreste arbejder mellem 37 og 50 timer om ugen, har på ingen måde været tiltalende for hverken min kæreste eller jeg. Derfor er min uddannelse og drømmen om eget hus kommet i første række, og nu hvor huset er erhvervet, og jeg så småt kan se enden på min uddannelse, er vi begyndt at drømme om fremtiden sammen som både ægtepar og forældre :')
Brugerens bedømmelser af andres {{ratings.itemMoreItems}}
Antal stemmer i alt

Lav
{{ratings.lowCount}}
Middel
{{ratings.middleCount}}
Høj
{{ratings.highCount}}
Ekstra høj
{{ratings.extraHighCount}}
Stemmer: {{ratings.totalCount}}
Annonce