Pige Sophia Olivia Skovlund Rasmussen Pige Sophia Olivia Skovlund Rasmussen Pige Sophia Olivia Skovlund Rasmussen Pige Sophia Olivia Skovlund Rasmussen Pige Sophia Olivia Skovlund Rasmussen
Line - mor til Sophia
Følg
Følger Følg ikke

Line - mor til Sophia

Kvinde, 30 år, Østjylland
Oprettet: 22. aug 2012
Offline - Senest online: 11. jan 2013 Bruger er på filterliste

Hej alle sammen :-)
Nu skal i hører Sophia's og min historie.

- Sophia blev opdaget da jeg egentlig var inde for at blive godkendt til en abort, men vi finder ud af at allerede der er jeg faktisk 5 mdr. henne i graviditeten. min far bliver sur, og ville ha' den kørt videre. så min mor og jeg tog på sundhedskontotet i skejby, og vi fik afslag dagen efter, da jeg skulle fortælle min far at jeg ikke kunne få en abort blev han meget vred og vi snakkede faktisk ikke sammen i fjorten dage, han ikke engang kunne kigge på mig. Min mor's familie derimod var klar til at støtte mig fuldt ud, og det blev min far og med tiden tror han lige skulle have lov at vænne sig til tanken om at hans 17 årig datter skulle til at være mor på fuldtid :-)

Jeg vil tage imod MIN lille prinsesse med åbne arme, og så få det bedste ud af det, og give hende det liv Jeg ikke ønsker at tage fra hende, jeg elsker hende allerede, og jeg glæder mig super meget til hun kommer :-) går bare og venter derhjemme på at hun siger nu vil jeg altså gerne ud. :-)

Jeg har heste som jeg har været gået meget op i, jeg har redet dm, tre år i træk, og redet nogle internationale stævner både i og ulands stævner, jeg gider dog ikke længere, da jeg synes det kræver for meget tid, og hellere vil se min datter vokse op, og være sammen med Sophia og min kæreste Mads min Dm pony venter også føl, som kan komme når som helst :-)

Jeg blev færdig med min folkeskole D.22 juni, med okay karaktere, jeg tog skolen normalt færdig, selvom det var svært til tider, og meget hårdt, og jeg nogle dage slet ikke havde lyst. Jeg gjorde det dog, for at vise hele verden omkring mig, at når jeg sætter noget i hovedet gør jeg det også...

Jeg venter nu nummer 2 barn med min kæreste Mads, som også er som Sophia's rigtige far, dog ikke den biologiske, men hun ser ikke sin biologiske far da han ikke vil smide stofferne for hende. :-/ Men det må han om, min kæreste har været der siden Sophia var 14 dage, så han har altid været der :-)
Brugerens bedømmelser af andres {{ratings.itemMoreItems}}
Antal stemmer i alt

Lav
{{ratings.lowCount}}
Middel
{{ratings.middleCount}}
Høj
{{ratings.highCount}}
Ekstra høj
{{ratings.extraHighCount}}
Stemmer: {{ratings.totalCount}}
Annonce